Főoldal Sorozatok Még Alan Ritchson-nál is magasabb és nagyobb színész kapta a könyvsorozat rettegett ellenfelét a Reacher 3. évadában
Sorozatok

Még Alan Ritchson-nál is magasabb és nagyobb színész kapta a könyvsorozat rettegett ellenfelét a Reacher 3. évadában

Alan Ritchson méretei eltörpülnek a Reacher 3. évad gonosztevője mellett.

514
Reacher
Forrás: Prime Video

Jack Reacher visszatér – sajnos nem egyedül. Lee Child híres regénysorozatának hőse egy igazi két lábon járó tank. A Prime Video saját gyártású Reacher című sorozata sikeresen adaptálta a könyveket, nagyrészt Alan Ritchsonnek köszönhetően, aki mostanában a Guy Ritchie által rendezett The Ministry of Ungentlemanly Warfare című filmjének kapott szerepet – ami elkerüli itthon a mozikat és a Prime Video is csak később mutatja be.

Ritchson tökéletesen testesíti meg a könyvekben leírt fizikai jellemzőit karakterének, szemben Tom Cruise alakításával, aki ugyan tehetséges, korunk egyik legnagyobb akciósztárja, de a korábbi két film messze nem volt tökéletes feldolgozás és hű a könyvekhez. Két sikeres évad után azonban Reacher a legnagyobb kihívásával néz szembe… szó szerint.

Reacher legnagyobb ellenségének szerepét egy hozzá méltó színész kapta. A CinemaBlend információi szerint a hatalmas gonosztevőt, Paulie-t Olivier Richters alakítja, aki 214 centiméter magas és körülbelül 159 kilógrammot nyom. Általában nem szokás részletezni a színészek testi adottságait, de ebben az esetben érdemes kiemelni ezeket, mert a főszereplőt alakító Ritchson sem akármilyen fizimiskával megáldott: 188 centiméter magas és 104 kilógramm.

olivier richters reacher

Anthony Michael Hall megerősítette a mostani hírt, aki egyébként szintén a Reacher új évadának szereplőgárdáját erősíti, s a könyvsorozat egy másik gonosz karakterét kelti majd életre, ő Zachary Beck szerepében lesz látható.

Ő emlékeztet A kém, aki szeretett engem című film Jaws karakterére, akit Richard Kiel alakított. Szó szerint egy 214 cm-es óriásról beszélünk… Az a karakter (Paulie) valóban életre kel a műsorban, és van egy epikus csatájuk. Nem akarom elárulni, de igen, találkoznak, ahogy a könyvben is.

Reacher és Paulie összecsapását úgy lehet elképzelni, mint a Marvel Moziverzum két szuperhősének az összecsapását, egyszóval ez nagyon menő lesz.

Anthony Michael Hall

Abszolút helyénvaló, hogy Olivier Richters szerepét máris szuperhőshöz hasonlították, hiszen a könyvsorozatban is az egyik legnagyobb gonoszról van szó. Richters eddig csak beugró szerepeket játszott filmekben, olyan filmekben láthattuk, mint például a Fekete Özvegy, a King’s Man – A kezdetek és az Indiana Jones és a sors tárcsája, és most Paul “Paulie” Masserella szerepe lehet karrierje eddigi legnagyobbja.

A rajongók jól tudják, hogy a karakter hírneve megelőzi őt: egy volt rendőr, aki most testőrként védi az egyik főgonoszt a Persuader című regényben, amely az új évad alapjául szolgál, és nagy általánosságban a sorozat legjobb regényének tartják.

Lee Child szerző jellemzése szerint Paulie metamfetamint és szteroidot használ, erőszaktevő és gyilkos, aki fejjel és vállal Jack Reacher fölé tornyosul. Paulie az egyetlen olyan karakter, aki puszta kézzel megölheti Reachert. Paulie vérszomjas módszerei és lelkiismeret nélküli személyisége szöges ellentétben áll Reacher igazságérzetével. Richters megfélemlítő fizikai adottságai magukért beszélnek, akárcsak testépítő múltja.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi
Sorozatok

Politikai okok miatt nem tér vissza A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi egyik színésze

Több ponton is változik A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi szereplőgárdája a...