Főoldal Filmek Még a Marvel Kapitány 2. és A galaxis őrzői vol. 3. előtt jöhet az új Penge?
Filmek

Még a Marvel Kapitány 2. és A galaxis őrzői vol. 3. előtt jöhet az új Penge?

Egy lehetséges időpont a Penge bemutatására.

629
Penge

Múlt héten csütörtökön a Disney Investor 2020 alatt a Marvel Studios ismertette, mivel készül a következő évekre, köztük hatalmas meglepetésekre is sor került, de sokan így is csalódottak voltak, mert az új Penge-film bemutatóját még mindig nem jelentették be. Mindössze annyit árult el Kevin Feige, hogy dolgoznak a filmen, és hamarosan bővebb részleteket osztanak meg.

Főként a sorozatok kerültek előtérbe csütörtökön, ami nem meglepő, hiszen a Marvel Studios már korábban is elmondta, mennyire fontos szerepet kapnak a Disney+ sorozatok a következő években. A streaming tartalmak mellett a nagy költségvetésű filmek is szerepet kaptak. Megerősítést kapott, hogy Jon Watts kezéből kerül majd ki a Fantasztikus Négyes legújabb filmje, és talán már azt is sejteni véljük, mikor kerül mozikba Mahershala Ali főszereplésével a Penge.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a 4. és 5. fázis kissé képlékenynek tűnik, még közel sem lehet kőbe vésni premiereket, de a tervek azt vetítik elő, hogy még a Marvel Kapitány 2. előtt mozikba kerül majd a reboot. Ha egy pillantást vetünk a Marvel 2022/2023 évi tervére, akkor nem fognak unatkozni a rajongók. Az Ant-Man and the Wasp: Quantumania, A galaxis őrzői vol. 3., a Fantasztikus Négyes és a sorozatok mellett akár még Penge is bemutatkozhat.

2021

Fekete Özvegy – 2021. május 7.
Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája – 2021. június 9.
Örökkévalók – 2021. november 5.

2022

Doctor Strange az őrület multiverzumában – 2022. március 25.
Thor: Love and Thunder – 2022. május 6.
Fekete Párduc 2. – 2022. július 8.
Penge – Ismeretlen
Marvel Kapitány 2. – 2022. november 11.

2023

Ant-Man and the Wasp: Quantumania – Ismeretlen
A galaxis őrzői vol. 3. – 2023
Fantasztikus Négyes – Ismeretlen

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események