Wide Screen
Image default
Filmek

Még a Bosszúállók 4. szereplői sem tudják a film címét

Annyira nagy a titoktartás a Marvelnél, hogy maguknak a főszereplőknek sem árulták el a Bosszúállók 4. hivatalos címét.

Jövő héten érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború a mozikba, de már egy ideje a folytatást is leforgatták, és jelenleg az utómunkán dolgoznak. A harmadik filmről is keveset tudunk, nemhogy a negyedikről, aminek címét továbbra sem közölték, hiszen az komoly utalás lesz a Végtelen háború cselekményére.

A Digital Spy készített interjút Elizabeth Olsen és Paul Bettany színészekkel. Olsen, aki Skarlát boszorkányt játssza a filmben, elárulta a beszélgetés során, hogy ők maguk sem tudják a film címét:

Valaki csak annyit mondott nekünk, hogy a Végtelen háború bemutatója után fogják bejelenteni.

Ezt később Paul Bettany is megerősítette, vagyis hogy a forgatás alatt csak Bosszúállok 4.-ként hivatkoztak a filmre. A színészektől megtudtuk, hogy a Marvel annyira féltette a forgatókönyvet, hogy azt hamis jelenetekkel és pontos részletek híján adta a szereplők kezébe.

Kezedbe adják a lapokat, amelyek a te karakteredre vonatkoznak, és szó szerint elmagyarázzák neked, hogy mi fog történni a film többi részében.

Pontos dátumot ezúttal sem kaptunk, de többen is úgy gondolják, hogy a Marvel csak a nyáron megrendezésre kerülő San Diego-i Comic-Conon fogja bejelenteni a film címét, ahol a hírek szerint az első trailert is bemutatják a rajongóknak.

Még több a témában...

Még A tél katonájának sem engedték elolvasni a Végtelen háború forgatókönyvét

Kévés Bence Mihály

Mutatjuk a első képeket Kingo és Sprite karakterekről az Örökkévalók forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Kiszivárgott a Bosszúállók 4. alcíme?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon