Főoldal Sorozatok Matt Shakman rendezi az Apple TV+ Godzilla and The Titans élőszereplős sorozatát
Sorozatok

Matt Shakman rendezi az Apple TV+ Godzilla and The Titans élőszereplős sorozatát

A szuperhősökön edződött Matt Shakman rendezi a Titánok harcát.

52
Godzilla Kong ellen

Először januárban röppent fel a hír, miszerint az Apple TV egy élőszereplős sorozaton dolgozik főszerepben Godzillával és a Titánokkal. Még hivatalos címet sem kapott a sorozat, azonban a legfrissebb hírek szerint a WandaVision című sorozatot is jegyző Matt Shakman lesz az első két epizód rendezője.

Először januárban tudtuk meg, hogy a Legendary Pictures egy élőszereplős Godzilla-sorozatot fejleszt az Apple TV+ számára, és a projekt most rendezőt is talált. A Variety információi szerint a WandaVision rendezője, Matt Shakman leszerződött az első két epizódra mint rendező, továbbá executive producere a sorozatnak. A projektnek még mindig nincs hivatalos címe, de jelenleg Godzilla and The Titans néven emlegetik.

Chris Black (Star Trek Enterprise, Outcast) és az elismert képregényíró, Matt Fraction lesz a producere. A páros társalkotóként is tevékenykedik majd, Black pedig a showrunner szerepét tölti be.

A Godzilla II – A szörnyek királya a várakozáson alulteljesített, miután felmerült, hogy a Godzilla Kong ellen lehet a franchise utolsó része. A film azonban minden várakozást felülmúlt a kasszáknál és az HBO Maxen, és mindezt egy olyan időben, amikor a világjárvány miatt sok mozi még zárva volt, a rajongók sem tolongtak a jegypénztáraknál a vetítésért. Godzilla és Kong harca bebizonyította, hogy bőven maradt még a Szörnyuniverzumból.

A cselekmény részleteiről egyelőre keveset tudni, de a sorozat rövid jellemzéséből kiderült, hogy “a Godzilla és a Titánok észvesztő csatáját követően, amely a földdel tette egyenlővé San Franciscót, és azt a sokkoló igazságot, hogy a szörnyek léteznek, egy család életét mutatja be a sorozat, miközben felfedi eltemetett titkait és egy örökségét, ami a Monarch nevezetű titkos szervezethez köti őket.”

Ez azonban nem jelenti a Szörnyuniverzum végét a filmvásznon, hiszen a Godzilla Kong ellen rendezője, Adam Wingard állítólag még mindig tárgyalásban áll a következő film rendezésével kapcsolatban, amely várhatóan Kong fiára fog koncentrálni.

Godzilla Kong ellen
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

transformers prime
Sorozatok

A legjobb Transformers-sorozatok

Ezeket a Transformers-sorozatokat jó szívvel ajánljuk!

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon választ adott a szupererős zombik eredetére

Választ kapunk valaha a The Walking Dead zombi-apokalipszisére? Hol és hogyan tört...

Daredevil
Sorozatok

Az eredeti Daredevil showrunnerje szerint a Disney átver mindenkit

A Disney kiskapukkal próbálja kijátszani a szakszervezetet, és a Daredevil egykori showrunnerje...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?