Főoldal Filmek Matt Shakman elárulta, legkorábban mikor kezdődhet a Fantasztikus Négyes forgatása
Filmek

Matt Shakman elárulta, legkorábban mikor kezdődhet a Fantasztikus Négyes forgatása

Úgy tűnik, hogy kitűzték a Fantasztikus Négyes forgatásának időpontját.

502
Fantasztikus Négyes

Matt Shakman most először beszélt arról, hogy otthagyta a Star Trek 4. részét, hogy a Marvel Studios készítésű Fantasztikus Négyes rebootján dolgozhasson. Az interjúban azt is megerősítette a rendező, hogy a tervek szerint a forgatásra valamikor 2024 elején kerül sor, de továbbra sem tudni, hogy kik játsszák a Marvel első családjának tagjait.

Eredetileg a WandaVízió rendezője, Matt Shakman a sorozat után igent mondott a Paramount Pictures megkeresésére, hogy elkészítsék a Star Trek következő részét, de több probléma is adódott a franchise legújabb része körül, ezért elváltak útjaik, Shakman végül a Marvel Studiosnál talált otthonra. A Disney+ sorozata után marad továbbra is a stúdiónál, ezúttal egy nehezebb feladattal kell megbirkóznia, harmadszor kísérlik bemutatni a Fantasztikus Négyes tagjait a rajongóknak, s reméljük ezúttal megvetik lábukat a filmvásznon.

A The Wrapnek adott interjúban Shakman elmondta, hogy egyszerűen túl nehéz volt visszautasítani a lehetőségét annak, hogy a Marvel első családját visszahozza a mozivászonra.

Remekül éreztem magam a Star Trek-en egy kicsit több mint egy évig, szorosan együttműködve J.J. Abramsszel és mindenkivel a Paramountnál. Imádom azt a franchise-t, a szereplőgárdát, amit J.J. összehozott, és hihetetlenül nagy öröm lett volna együtt dolgozni velük a negyedik részen. De a filmek különböző utakat és momentumokat járnak be, és az időbeosztás egy kicsit szeszélyes, így amikor a Fantasztikus Négyes lehetősége felmerült, egyszerűen túl nehéz volt kihagyni, és hazatérni a Marvelhez, egy olyan helyre, ahol a WandaVízión dolgoztam, azokkal a csodálatos munkatársakkal körülvéve.

Matt Shakman

Shakman túlzottan nem ment bele a részletekbe, hogy mi történt a filmnél, de azért elárulta, hogy mi volt vonzó számára, és rámutatott, hogy a Fantasztikus Négyes és a Star Trek között van néhány közös vonás.

Úgy érzem, mintha hazaérkeznék a családomhoz és olyanon dolgozhatok, amit szeretek. Bizonyos szempontból nagyon hasonló a két projekt: mindkettő a ’60-as években indult, mindkettő az optimizmusról szól, arról, hogy a csillagok felé nézünk, hogy a technológia mindent megoldhat, és előtérbe kerülnek a családok. Szóval sok szempontból egybevágnak, és egyformán kedvesek számomra, ezért izgatottan várom, hogy a Fantasztikus Négyesen dolgozhassak.

Matt Shakman

A Marvel Studios hivatalosan még nem jelentette be, hogy kik lesznek a reboot főszereplői, mindössze a premier időpontját tűzték ki. Több név is felmerült már Reed Richards szerepére, de még nem erősítették meg, hogy a pletykákból kire esett a stúdió választásra.

A Fantasztikus Négyes jelenlegi állás szerint 2025. február 14-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.