Marvel’s Spider-Man: Miles Morales megkapja a Spider-Man: Into the Spider-Verse gúnyát

Az animációs filmből ismert ruha fogja feldobni a közelgő játékot.

A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales megjelenése vészesen közeleg, így nem csoda hogy felpörögtek körülötte a hírek. Már az első részben is rengeteg féle ruhát használhatott kedvenc Pókemberünk és ez a folytatásban sem lesz másképp. Ezek közül az egyikről hullott le most a lepel.

A Spider-Man: Into the Spider-Verse című animációs alkotásból ismert változat első körben az előrendelőket fogja megörvendeztetni, hiszen ők rögtön megkapják. Aggodalomra azonban semmi ok, a játékból is megnyitható lesz, úgyhogy semmiképp sem kell összeesküvés elméleteket szőni, hogy bizonyos tartalmak vásárláshoz lennének kötve.

A fenti trailer mellé egy hosszabb bemutató is érkezett, némi fejlesztői felvezetéssel. Akinek azonban ez sem elég, az alábbi linken egy érdekes részletet lehet megcsodálni a játékkal kapcsolatban. Pár kiválasztott szerencsés már nyüstölheti ugyanis az új Pókember kalandot, s noha a Sony igyekszik szigorú embargókkal kordában tartani a mutatott tartalmakat, bizony néhány részlet kiszivárog. Az említett felvételen az látható, ahogy a PS5 körülbelül nyolc másodperc alatt betölti a stuffot a főmenüig, majd pedig tovább két másodpercnyi töltés után egyből a játékba kerülünk. Mindezt a szupergyors SSD-nek hála. Továbbra is nagyon várjuk a megjelenést.

Total
0
Shares
Previous Article
The Suicide Squad

Gavin O’Connor Suicide Squad folytatásában eredetileg ez a DC karakter lett volna a főellenség

Next Article
The Suicide Squad James Gunn

A lehetőség tényleg megvolt James Gunn előtt, hogy egy új Superman-filmet készítsen

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!