Főoldal Játékok PlayStation Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

273
Marvel's Spider-Man 2
Forrás: PlayStation

Az Insomniac Games, a PlayStation és a Marvel Games nevében örömmel jelentjük be a Marvel’s Spider-Man 2 március 7-én érkező frissítésének részleteit – olvasható a hivatalos sajtóközleményben, amit ma küldtek ki.

A Marvel’s Spider-Man 2 közelgő frissítése (1.002-es verzió) számos újdonságot hoz, köztük a New Game+ módot, újrajátszható küldetéseket, napszakváltási lehetőségeket és fotó mód frissítéseket.

Új akadálymentesítési funkciókkal bővül, például hangleírással, képernyőolvasóval, jelenet feliratokkal, nagy kontrasztú körvonalakkal és még sok mással. Tudjuk, ezeket a funkciókat nagyon várták a játékosok, és hálásak vagyunk a közösségnek a kis plusz időért annak érdekében, hogy ezek az elemek csiszolva érkezzenek és készen álljanak a kiadásra. Az Insomniac Knowledge Base-ben megtalálod a hozzáadott új akadálymentesítési funkciók teljes listáját.

Peter több szimbióta, a sztoriban megjelenő ruhájához új stílusok érkeznek, amelyek további testreszabást tesznek lehetővé, ha a játékosok a New Game+ módban feloldják őket. Azt is be lehet állítani, hogy milyen színűek legyenek a szimbióta képességek.

A Marvel’s Hellfire Gala-n bemutatott ruhák Peter és Miles számára is ingyenesen bekerülnek a játékba. Peter a Russell Dauterman által tervezett dizájnt viseli, Miles pedig Bernard Chang gyönyörű Hellfire Gala variáns borítójáról kapja ikonikus kinézetét a Miles Morales: Spider-Man #8-ból.

Továbbá örömmel jelentjük be, hogy az Insomniac Games, a Marvel Games és a Gameheads együttműködésével két új ruha is készült a Marvel’s Spider-Man 2 játékhoz. A Fly N’ Fresh ruhák korai hozzáférése 4,99 dollárért lesz elérhető. 2024. március 7-től április 5-ig. A PlayStation az Egyesült Államokban minden egyes Fly N’ Fresh csomag után 4,99 dollárt (a vételár 100%-át) a Gameheadsnek adományoz, legfeljebb 1 millió dollár összegig.

Hálásak vagyunk minden segítségért, amelyek támogatják a Gameheads küldetését, hogy hátrányos helyzetű fiatalok számára lehetővé tegye a videojáték-iparban való boldogulást. Nem tervezzük, hogy a Marvel’s Spider-Man 2-ben elkezdünk pénzt kérni a ruhákért; a Fly N’ Fresh csomag egy későbbi időpontban minden játékos számára ingyenesen elérhető lesz.

A közelgő játékfrissítésről és a Gameheads csapatával való együttműködésről további részletek a PS Blogon érhetők el.

Marvel's Spider-Man 2
Forrás: PlayStation
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.