Wide Screen
Image default
Filmek

Marvel Kapitány eredete nagyon más lesz a képregényektől

Kevin Feige szerint a Marvel Kapitány mozifilm eredete sokban eltér majd a képregényekétől.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige rávilágított arra, hogy a képregények szerelmesei mit várhatnak a jövő márciusban érkező Marvel Kapitánytól, és akik egy igazi eredettörténetet várnak az első női szuperhősfilmtől, azok csalódottak lesznek, még úgy is, hogy most is egy eredettörténetről beszélhetünk, csak máshogy.

A Marvel Kapitány teaser előzetese után nyilvánvalóvá vált, hogy a film a képregényekkel ellentétben eltérően dolgozza fel a szuperhős eredetét, mint amit megtudtunk Carol Danversről a képregényekből. Ezt most Kevin Feige megerősítette egy angliai rendezvényen a Variety újságírójának.

Az 1990-es években játszódik a történet, és miközben hősünk eredettörténetét dolgozza fel, mégis a képregényektől nagyon eltérő módon. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutassuk ezt a közönségnek.

A film múltban játszódik, tehát valamilyen módon össze kellett kapcsolni a Marvel Moziverzum harmadik fázisával, s erre az egyik legjobb megoldásnak az tűnt, ha az egykori S.H.I.E.L.D. igazgatója feltűnik a filmben, és segít Carol Danversnek megtalálni múltját.

[Larson] hatalmas munkát végzett. Nick Fury (Samuel L. Jackson) egy másik oldalát mutatja majd meg, aki szintén csodálatos munkát végzett, de igaz ez mindenkire, aki részt vett a munkában – ez egy nagyon másmilyen és nagyon izgalmas tett.

A producer hozzátette még, hogy Anna Boden és Ryan Fleck rendezőpáros munkája kiváló lett, nagyon jó munkát végeztek a forgatáson, ami 2019. március 7-én mi is belenézhetünk, hiszen akkor kerül a hazai mozikba a film.

Még több a témában...

[SDCC 2019] Teljes lett a WandaVision-minisorozat szereplőgárdája

Kévés Bence Mihály

Jude Law kaphatja a Marvel kapitány férfi főszerepét

[SDCC 2017] Kiszivárgott a Végtelen háború előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább