Bosszúállók: Végjáték

Mark Ruffalo reagált a pletykákra, de továbbra sem egyértelmű, hogy a Moon Knight Disney+ sorozata miatt érkezett-e Budapestre

Mark Ruffalo válaszolt a Moon Knight szerepével megjelent pletykákra.

Hétvégén két kép jártba be a világhálót, amin Mark Ruffalo és Oscar Isaac látható az egyik budapesti szálloda előtt. A rajongók azonnal elméleteket gyártottak, hogy nem jelent mást, minthogy a jövőre érkező Moon Knight című Disney+ sorozatban látjuk majd Hulkot is. Csak van egy kis bibi, Mark Ruffalo új filmjét is Budapesten forgatják majd, de előtte még felvehetnek néhány jelenetet a Holdlovaggal is.

Magyari Dóra Instagram-oldalán előbb Mark Ruffalóval közös képet osztott meg, később pedig Oscar Isaac-kel is lőtt egy képet, és jól láthatóan a két színésszel készült képeket azonos helyen készítette. Mielőtt azonban elhinnénk, hogy Hulk és Holdlovag találkoznak a jövőre érkező sorozatban, fontos megjegyeznünk, hogy bár Budapesten forog a Moon Knight, de a fővárosban forog majd a Poor Things című film is, amiben Mark Ruffalo mellett Emma Stone és Willem Dafoe is játszik. Talán túlreagálták a hírt, s Ruffalo csak átugrott köszönni barátjának, hogy tanácsokat adjon, vagy megigyanak egy közös kávét.

A Bosszúállók: Végjáték eseményei után az eredeti csapatból nem sokan maradtak. Natasha feláldozta magát, ahogy Vasember is, Amerika Kapitány megöregedett, s visszavonult. Sólyomszemről nem sokat tudunk, de a Disney+ sorozat után várhatóan ő is elköszön, átadja helyét Kate Bishopnak, szóval marad két alapember: Thor és Hulk. Chris Hemsworth karakterével legközelebb a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben találkozunk, miközben Hulk a She-Hulk-sorozatban bukkan fel. A jelek azt sugallják, hogy egy másik projektben is szerephez jut a zöld melák, amivel kapcsolatban a színész is megszólalt. Tom Hollandhez hasonlóan ő sem tudott lakatott tartani a száján az utóbbi években, de megtanulta a leckét és kikerülő válaszokat adni a Marvel Moziverzum jövőjével kapcsolatos kérdésekre. Így tett most is, amikor reagált a médiában megjelent pletykákra.

Mint a Marvel Moziverzum következő fázisának felelőse, nem szeretnék elspoilerezni valamit. Megtanultam ezt a kemény leckét.

A Holdlovagról azt kell tudni, hogy az egykori tengerészgyalogos a Bushman nevű zsoldosvezér jobbkeze volt, akivel Egyiptom és Szudán határában portyáztak. Mikor Spector rájött, hogy a rossz oldalon áll, fellázadt Bushman ellen, aki ezért a férfit a sivatag közepén hagyta, hogy a hőség végezzen vele. Spectornak az ősi egyiptomi holdisten, Khonszu adott új életet, hogy szolgálja őt, mint bosszúálló.

 sorozat még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, de valamikor 2022-ben fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
1
Shares
Previous Article
The Last of Us

Leforgatták a The Last of Us sorozatadaptációjának pilot epizódját

Next Article
Venom 2. - Vérontó

Bejelentették a Venom 2. - Vérontó hivatalos korhatárát, sok rajongónak nem fog tetszeni

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!