Máris érkeznek a hírek a The Walking Dead 7. évadjáról

A The Walking Dead sztárját, Norman Reedust faggatták, hogy mire számíthatunk a következő évadban.

A The Walking Dead sztárját, Norman Reedust faggatták, hogy mire számíthatunk a következő évadban.

Fél évet kell visszamennünk, mikor lezárták a hatodik évadját a The Walking Deadnek. Az évad nagyon lassan indult be, mondhatni szar is volt, de az utolsó pár rész… Na, az mindent vitt. Jött a sokat emlegetett Negan, s úgy agyabugyálta el Nickéket, ahogy a nagy könyvben megvan írva.

A zárórészben elbúcsúztunk valakitől. Negan döntés elé állította a csapatot. Pontosítok, játékot űzött a szenvedésükből, ecc-pecc kimehetsz kiszámolóssal kiválasztott valakit, akire haragját zúdította. Senki semmit nem volt hajlandó elmondani, de elkezdtük a találgatásokat mi is.

Norman Reedus sorozatban ismertebb nevén Daryl Dixon az Entertainment Weeklynek adott interjújában mesélt a sorozat jövőjéről. Természetesen többször is rákérdeztek, hogy árulja már el, hogy kitől köszönhetünk el a folytatásban, de a színész okosan hárított mindent. Elmondta, hogy nem szeretne spoilerezni, mert maga sem szereti, ha a mozi előtt részleteket tud. Csodás lesz a hetedik rész visszatérése, nagyon-nagyon jó lesz. Egyszerre fogunk sírni, és örülni, mert annyira hatalmas lesz a visszatérés. Mindenki a képernyő előtt lesz, még azok is ezt fogják nézni, akik nem szeretik, vagy csak elpártoltak a sorozattól már. De a hetedik évad indulására mindenki kíváncsi lesz.

Reméljük, hogy tényleg beváltja ígéretét a The Walking Dead 7. évadja, s az első pár rész utána kapunk egy fenomenális új évadot.

Total
0
Shares
Previous Article

Bryan Singer az eredeti X-Men szereplőkkel tervez a jövőben

Next Article

Most már hivatalosan is eltolták Az útvesztő zárórészét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!