Maria Bakalova

Maria Bakalova kulcsfontosságú szerepet játszik A galaxis őrzői vol. 3. részében

Egy újabb titokzatos szerep A galaxis őrzői vol. 3. részében.

A galaxis őrzői vol. 3. részének forgatása a múlt hónapban fejeződött be, és bár a film cselekményéről egyelőre hallgatnak, a rajongók lassan egyre több információt kapnak a várva várt folytatásról. A Deadline nemrég számolt be a legújabb felfedezésről, hogy az Oscar-jelölt Maria Bakalova csatlakozik Űrlordhoz és társaihoz, és kulcsszerepet kap.

James Gunn író és rendező a lehető legnagyobb titokban tartja a sztorit, így sok mindent nem tudni Bakalova szerepéről. A bolgár színésznő Sacha Baron Cohen mellett hívta fel magára a figyelmet, amikor a főszereplő lányát alakította a vitatott Borat – Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika második részében. A szerepért egyébként Bakalova Oscar-jelölést kapott a legjobb női mellékszereplő kategóriában, és bebizonyította, hogy nemcsak színészkedni tud, de tökéletesen illik az MCU komikusabb franchise-ába is.

Legutóbb a közelgő Bodies Bodies Bodies Bodies című horror-vígjátékában láthattuk, illetve szerepe mellett producerként is tevékenykedett a The Honeymoon című filmben, továbbá Karen Gillan oldalán láttuk őt A buborék című filmben is.

Azt már tudjuk, hogy az első két film sztárjai közül sokan visszatérnek, köztük Christ Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel mint Groot, Dave Bautista, Bradley Cooper mint Mordály, Pom Klementieff mint Mantis, Sylvester Stallone, Karen Gillan és Elizabeth Debicki, aki a második részben az uralkodó arany főpapnőjét alakította. A filmet csak jövőre fogják bemutatni a mozikban, de addig nem kell várnunk, hogy lássuk kedvenceinket, ugyanis Őrzők is feltűnik majd a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben.

A direktor már korábban megerősítette, hogy Will Poulter alakításában Adam Warlock is bemutatkozik a filmben. A második rész stáblista utáni jelenetében Ayesha már utalást tett a gonosztevőre, amikor arról beszélt a keltető mellett, hogy teremtménye elég erős lesz ahhoz, hogy elpusztítsa a Galaxis Őrzőit. Ez nem sok jót ígér főhőseinkre nézve, tekintve, hogy ez a trilógia harmadik felvonása. De talán nem is Warlocktól kell igazán félniük, hanem valami sokkal félelmetesebb gonosztevővel találják szembe magukat barátaink.

A galaxis őrzői vol. 3 2023. május 23-án kerül a mozikba.

A galaxis őrzői
Total
10
Shares
Previous Article
Az éhezők viadala

A nagyközönség előtt is leleplezték Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája teaser előzetesét

Next Article
Resident Evil

Szörnyek lepik el a várost a Netflix Resident Evil sorozatadaptációjának új előzetesében

Related Posts