Főoldal Filmek Márciusra elkészülhetnek a Bosszúállók 4. munkáival
Filmek

Márciusra elkészülhetnek a Bosszúállók 4. munkáival

Russo fivérek a Bosszúállók 4. újraforgatásáról és arról beszéltek, hogy előbb kerülhet bemutatásra a várva várt folytatás.

699
Russo

Russo fivérek a Bosszúállók 4. újraforgatásáról és arról beszéltek, hogy előbb kerülhet bemutatásra a várva várt folytatás.

Anthony és Joe Russo rendezők megosztottak néhány érdekességet a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásáról. Nem olyan rég a hazai filmforgalmazó, a Fórum Hungary jóvoltából már kiderült, hogy akárcsak a Végtelen háború esetén volt, úgy a cím nélküli Bosszúállók rész is áprilisban kerül bemutatásra a hazai mozikban.

A rendezőktől megtudtuk most, hogy a kiírt újraforgatások zárt ajtók mögött már javában zajlanak, egész nyáron dolgoznak a filmen, hogy az minél előbb elkészüljön. A rendezőpáros azt reméli, hogy kemény munkával már márciusra elkészülnek a filmmel, így gond nélkül kaphat egy korábbi megjelenést a harmadik fázis befejező része.

Egész nyáron a vágószobában dolgozunk a filmen, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy a hiányzó részeket is megkapjuk, hogy végül ősszel vagy télen bemutassuk az előzetest. Reméljük, hogy kész leszünk vele márciusra.

A Végtelen háború előzetesét novemberben mutatták be, tehát jó eséllyel most sem lesz ez máshogy, de addig még biztosan kapunk egy Marvel kapitány trailert. A Marvel kapitány bemutatkozó részét 2019. március 8-án mutatják be a magyar mozikban, majd egy hónapra utána a továbbra is cím nélküli Bosszúállók-filmet, nyáron pedig a Pókember: Hazatérés, a Far From Home című részt láthatják a rajongók. Az új Pókember rész lesz a Marvel Moziverzum negyedik fázisának első része, és ami néhány perccel a Bosszúállók 4. után játszódik majd.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vasember
Filmek

A Russo testvérek elárulták, miért nem lenne jó ötlet visszahozni Robert Downey Jr. Vasemberét

Vasember visszatérésének hírére Robert Downey Jr. csak ráerősített év elején.

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek új előzetese összehozza a hősöket

Ősszel visszatérnek a Marvelek, és meg kell tanulniuk csapatban harcolni.

Tyler Rake: A kimenekítés 2
Filmkritikák

Tyler Rake: A kimenekítés 2. kritika

A Tyler Rake: A kimenekítés 2.-ben van az egyik legjobb akciójelenet, amit...