Wide Screen
Image default
Filmek

Márciusban jelenik meg digitális formában a Zsivány Egyes

Egy hónap múlva érkezik az első Star Wars spin-off, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet digitális kiadása.

A Disney a nagy bejelentés örömére egy új előzetest is bemutatott a Zsivány Egyeshez, melyben kulisszák mögötti jeleneteket és Gareth Edwards rendezővel való interjúkat láthatunk, azonfelül már arról is kaptunk képet, hogy milyen külsőben vásárolhatjuk meg tavasszal a Blu-ray lemezes kiadást.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet volt az első spin-off, antológiafilm, amit a Disney és a Lucasfilm bemutatott egy messzi-messzi galaxisból, ahol a Star Wars franchise játszódik. A korai hírek ellenére világszerte hétről-hétre döntötte meg a kasszák bevételeit, és csak jókat lehetett olvasni a filmről. Bátran jelenthetjük ki, hogy amit csak lehetett, Edwards kihozott belőle. És már azt is tudjuk, hogy tényleg nem kell sokat várnunk a filmre, hogy otthon is megnézhessük, hiszen előbb március 24-én digitális kiadásban, majd pedig április 4-én Blu-ray lemezes kiadásban is megjelenik a mozifilm.

Elég a szóból, lássátok az oldal tetején található előzetest, itt pedig lent csekkoljátok a Blu-ray lemez borítóját.

star-wars-hungary

Még több a témában...

Ron Howard már egy Solo-folytatásról beszél

Kévés Bence Mihály

A Star Wars világ számára ismert rendezőre bízták az Obi-Wan Kenobi-sorozatot

Kévés Bence Mihály

A Disney évekig készít még Star Wars-filmeket

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább