Wide Screen
Filmek

Már javában folynak a Halloween folytatás előkészületei

A Blumhouse már dolgozik a 2018-as Halloween folytatásán, melyben Jamie Lee Curtis is ott lehet, és ha jól haladnak, akár jövőre mozikba kerülhet.

A Collider legújabb információi szerint ahogy az várható volt a 2018-as Halloween után, a Blumhouse stúdió zöld lámpát biztosított a nagy sikerű David Gordon Green következő projektjének, amire már Scott Teems forgatókönyvírót le is szerződtették. Várhatóan a forgatást is rövidesen elkezdik, hiszen a stúdió a filmet 2020. október 16-án szeretné bemutatni a mozikban.

Semmilyen hivatalos információ nem áll rendelkezésünkre a Halloween következő részéről, de Jamie Lee Curtis alighanem ismét visszatér legendás szerepében, hiszen a színésznő már utalást tett rá, ha folytatást kap a franchise, ő is szeretne részt venni abban. Továbbá a szereplőgárdában ismét helyet kapnak Judy Greer és Andi Matichak – előbbi Laurie lányát, míg Matichak a főszereplőnk unokáját alakította egészen hitelesen a tavalyi feldolgozásban, és mint tudjuk, hogy nincs Halloween-film Michael Myers nélkül, aki nyilvánvalóan valahogy túlélte a Strode házban történt tűzesetet az utolsó jelenetben.

A 2018-as Halloween után csak remélni tudjuk, hogy John Carpenter eredeti része után a készítők nem esnek azokba hibákba, mint amiket láttunk a folytatásokban, ahol különféle módon igyekeztek életben tartani a gyilkost. A bejelentésről legkorábban a júliusi San Diego-i Comic-Conon hallhatunk, ahol a Blumhouse tavaly is jelen volt a Halloween-nel.

Halloween

Még több a témában...

Jason Blum a Halloween producere reméli, hogy még 10 folytatást kap a franchise

Kévés Bence Mihály

James Cameron: Reboot és sorozat készül a Két tűz közöttből

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Halloween

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább