A nemzet aranya

Már írják A nemzet aranya 3. forgatókönyvét, a producer pedig Nicolas Cage-t akarja

Még nem kell temetni a franchise harmadik részét.

Több alkalommal is szóba került már A nemzet aranya 3. része, de máig nem sikerült megegyezni. Sőt, a Disney jobbnak találta, ha a franchise inkább sorozat formájában folytatódik majd, aminek a Disney+ ad otthont. Egy szereplőt kivéve nem térnek vissza az első két film főszereplői a szériában, azonban korai még temetni a mozifilmet.

Jerry Bruckheimer producer szerint A nemzet aranya 3. jobb később mint soha, de el fog készülni. Bruckheimer nemrég részt vett egy Reddit Ask Me Anything fórumon, és arról kérdezték, hogy esetleg újra együtt dolgozna-e Nicolas Cage színésszel. A legendás producer ekkor elárulta, hogy a páros aktívan dolgozik A nemzet aranya 3. rész forgatókönyvén.

Abszolút. Imádom Nicolas-t, ő egy briliáns színész, és jelenleg is dolgozunk A nemzet aranya forgatókönyvén.Jerry Bruckheimer

Ha Bruckheimer el tudja érni, hogy elkészüljön a harmadik film, az hatalmas előrelépés lenne a franchise számára. Ahogy már említettük, készülőben van egy Disney+ sorozatot is, ami bár történet szempontjából a mozifilmekkel egy síkon mozog, csak éppen új főszereplőkkel majd. A franchise utolsó részét 2007-ben mutatták be a mozikban, és mondanunk sem kell, hatalmas siker volt, több mint 450M dollárt termelt a kasszáknál, és mindezt úgy, hogy vegyes kritikákat kapott.

Bár Cage különböző interjúkban kissé bizonytalannak tűnt, hogy valaha is újra nagy kasszasikerekben láthatja magát, ennek ellenére a színész ismét Hollywood csúcsára emelkedett, köszönhetően az olyan filmekben játszott szerepeinek, mint a Pig és a nemrég bemutatott The Unbearable Weight of Massive Talent, amelyek mindkettő nagy elismerést váltott ki belőle.

A nemzet aranya
Total
15
Shares
Previous Article
Gran Turismo

A Sony Pictures egy dél-afrikai rendezőjére bízná a Gran Turismo filmes adaptációját

Next Article
Taika Waititi

[SWCA22] A Lucasfilm megerősítette, hogy Taika Waititi rendezővel az élén új Star Wars-filmet mutatnak be 2023-ban a mozikban

Related Posts