Már dolgoznak a Sicario harmadik részén

Még be sem mutatták a Sicario 2: A zsoldos részt a mozikban, de a stúdió már a harmadik részt készíti elő.

Még be sem mutatták a Sicario 2: A zsoldos részt a mozikban, de a stúdió már a harmadik részt készíti elő.

Trent Luckinbill producer elárulta, hogy „feltétlenül” számítanunk kell a Sicario harmadik részére, attól függetlenül, hogy Denis Villeneuve folytatását csak nyáron mutatják be a mozikban. Már az első rész is hatalmas sikernek örvendhetett, mind a rajongók, mind a kritikusok odáig voltak érte, és várhatóan nem lesz ez máshogy a második résznél sem, ez pedig egyenes utat jelent a harmadik részhez.

Benicio Del Toro és Josh Brolin is visszatér a második részre, míg Denis Villeneuve rendező és Emily Blunt színésznő sajnos kimarad belőle, azonban Taylor Sheridan forgatókönyvíró maradt, és a terv az, hogy a harmadik részre is megtartják őt. Stefano Sollima megerősítette azt, hogy tervezés alatt áll a Sicario 3, de nem teljesen tiszta, hogy ő forgatja-e majd a következő részt. Trent Luckinbill producer a következőt mondta:

Izgatottak vagyunk, mert az emberek szerették az első részt, és úgy érezzük, hogy a második is tetszeni fog nekik, mi legalábbis nagyon szeretjük az új részt. Valószínűleg mi vagyunk a film legnagyobb rajongói, és nyilvánvaló, hogy még az első résznél is jobban várjuk a másodikat. Az első rész végén hagytunk egy kis teasert, és igen, alig várjuk, hogy lássuk mindezt Taylor szemszögéből. Imádtuk a filmet, és úgy gondoltuk, hogy istenem, nagyszerű lenne, ha elkészülne a folytatás. Ezt szerettük volna, és most megcsináltuk, és biztos vagyok benne, hogy még az elvárásoknak is megfelel.

Néhány hónapja már szóba hozták a Sicario 3-at, sőt még arról is pletykáltak, hogy Denis Villeneuve visszatér a befejező részre, mindazonáltal erre nem sok esélyt látunk, ugyanis a rendező egy nagy adaptáción dolgozik most. Villeneuve jelenleg a Frank Herbert író A Dűne című két részesre tervezett adaptáción dolgozik, amit egészen az 1980-as évek óta várnak a rajongók. Ami a Sicario második részét illeti, Taylor Sheridan nem szórakozik, már az előzetesek is nagyon meggyőzők lettek, a film sokkal sötétebb és jóval nagyobb háborút ígér az első résznél, amelyben Josh Brolin és Benicio Del Toro nagy összecsapása kerül terítékre.

A Sicario: A bérgyilkos bemutatója június 28-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Bumblebee után Optimus Fővezér is szólófilmet kaphat

Next Article

Szeptemberben kezdik a Joker-eredettörténet forgatását

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!