Főoldal Filmek Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?

514
Deadpool & Rozsomák
Forrás: Marvel Studios

Itthon még nem, de a tengerentúlon hétfőn már megkezdődtek a jegyértékesítések a július végén érkező Deadpool & Rozsomák vetítéseire. Az egyik legnagyobb amerikai mozihálózat, az AMC bejelentette, hogy a film megdöntötte az R-kategóriás filmek jegyértékesítési rekordját, és erre kevesebb mint 24 órára volt szüksége.

A Deadpool & Rozsomák első előzetese februárban globális rekordot döntött 365 millió megtekintéssel 24 óra alatt, a Marvel nagyszájú szuperhőse most újabb rekordot állított fel. Nagy várakozás előzte meg a jegyek árusítását, de arra talán senki sem gondolt, hogy ennyire nagy lesz a kereslet az első sorokért. Az AMC filmszínházak vezérigazgatója, Adam Aron örömmel újságolta el, hogy a Marvel Studios legújabb és egyben az idei év egyetlen szuperhősfilmjére az első napon több jegyet adott el, mint bármely más R-kategóriás filmre a cég történetében.

Természetesen ez csak egy moziklánc, de az AMC a világ legnagyobbja, az Egyesült Államok mozipiacának legnagyobb részesedésével a Regal és a Cinemark előtt.

A Ryan Reynolds által alakított Wade Wilson és a visszatérő Rozsomák szerepében Hugh Jackman párosa óriási vonzerőt jelent, és bár még látni kell, hogy a film végül hogyan teljesít a pénztáraknál, ez mindenképpen jó jel, hogy ennyire sokan kíváncsiak a filmre. Nagy szüksége van erre most a Marvel Studiosnak, miután több csalódást keltő filmet láthattunk tőlük az elmúlt években, köztük a nemrégiben bemutatott A Hangya és a Darázs: Kvantumánia és a Marvelek, amely az MCU történetének legkevesebb bevételt hozó filmje lett.

“A Marvel Studios bemutatja eddigi legnagyobb hibáját – Deadpool & Rozsomák című filmet” – olvasható az új szinopszisban. “Egy céltalan Wade Wilson a civil életben gürcöl. Az erkölcsileg rugalmas zsoldosként, Deadpoolként eltöltött napjai mára már a múlt. Amikor a szülőbolygóját egzisztenciális fenyegetés fenyegeti, Wade-nek vonakodva ugyan, de ismét elő kell vennie a szuperhősjelmezt, hogy egy még vonakodvábban… vonakodóbb? A legvonakodóbb? Meg kell győznie egy vonakodó Rozsomákot, hogy – a picsába! Ezek a szinopszisok olyan elb*szott szarok.”

Deadpool & Rozsomák 2024. július 25-étől a magyar mozikban.

Deadpool & Rozsomák
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.