Főoldal Filmek Az első 24 óra alatt minden idők legnézettebb előzetese volt Deadpool és Rozsomák első kedvcsinálója
Filmek

Az első 24 óra alatt minden idők legnézettebb előzetese volt Deadpool és Rozsomák első kedvcsinálója

A Marvel nagyszájú szuperhőse, Deadpool lenyomta a barátságos és közkedvelt Pókembert.

823
Deadpool & Rozsomák
Forrás: Marvel Studios

Nagy várakozás után hétfőn hajnalban a Marvel Studios bemutatta a Deadpool and Wolverine első nagy előzetesét a Super Borl LVIII reklámszünetében, és már az első 24 órában megdöntött egy nagy rekordot. A film előzetese hivatalosan is megdöntötte minden idők legnézettebb trailerének rekordját, amelyet korábban a Pókember: Nincs hazaút tartott több mint 365 millió megtekintéssel.

A várva várt, korábban csak Deadpool 3. néven futó film 2024. július 26-án kerül a mozikba. Túl sokat nem mutatott a videó, de mégis tele volt húsvéti tojásokkal az évek múlva érkező Titkos háborúra, egy csomó X-Men cameót láttunk, és még sorolhatnánk, mi mindent szúrtak ki a rajongók a bő 2 perces előzetesben. A filmre többen már most úgy tekintenek, mint a Marvel Moziverzum megmentőjére, köztük Matthew Vaughn is.

Hosszú és nagyon nehéz út vezetett a rekordhoz. És ha már a rekordok megdöntéséről beszélünk, a Super Bowl, amelyen a Kansas City Chiefs csapata legyőzte a San Francisco 49ers csapatát, az amerikai CBS tévécsatorna történelmének legnézettebb televíziós közvetítésének címét is kiérdemelte.

De pár mondatban még visszatérve a Deadpool & Wolverine előzetesére, csodálatos, 355,5 milliós megtekintéssel elképesztő rekordot állított fel. Óriási eredmény egy olyan képregényhőstől, akit az első filmig sokan nem is ismertek a világon, még a stúdió sem hitt a sikerben, és most a Marvel képregényeinek egyik legnagyobb hősét győzte le megtekintési számban. Ezt a rekordot korábban a Pókember: Nincs hazaút tartotta megelőzve a Bosszúállók: Végjáték végző előzetesének 289 milliós, illetve A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűri 257 milliós nézettségét.

Deadpool és Rozsomák
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.