Wide Screen
Image default
Gamer

Már a Gamescom-on látható lesz mozgás közben az Elden Ring

Játszható demót kap az idei Gamescom-on Gerorge R.R. Martin projektje, azonban nem mindenki számára lesz az.

Még mindig igazán érdekesnek néz ki a From Software és George R.R. Martin gondozásában álló Elden Ring. Tavasszal még csak pletykáltak róla, aztán az E3-on megérkezett az első előzetese is a játéknak, ami csak tovább növelte az így is nagy hype-ot körülötte. Ez a trailer azonban nem mutatott igazán sokat belőle, viszont egészen jó hírek érkeztek az alkotás Gamescom-os megjelenése kapcsán.

A nagyközönségnek még várnia kell rá, azonban pár szerencsésebb kolléga már megtekintheti a kölni kiállításon mozgás közben. Szurkolunk neki, hogy a hazai közösség közül is bejusson pár ember a játszható demóra. Illetve reménykedhetünk abban is, hogy kiszivárogjon egy-két kép vagy videó az anyagról. Így volt az Marvel’s Avengers játékmenetével nem is olyan régen. Hátha most is többet láthatunk.

Egyelőre annyit tudunk az alkotásról, hogy egy harmadik személyes (third person) akció-kaland játék lesz. Ez hasonlóságra adhatna okot a Dark Souls-al, azonban a fejlesztők szerint minden szinten bőven sikerült megugraniuk a DS által felállított sztenderdeket. Teljesen új rendszerekkel ismerkedhetünk majd meg. Nyílt világú kaland lesz, amelyet egy lóval járhatunk be. Egyes híresztelések szerint már jövőre kezünkbe foghatjuk az alkotást, azonban ne vegyünk mérget az igazára.

Még több a témában...

[E3 2019] A Bosszúállók és a Gears 5 már biztos helyet kapnak

Bukor Márk

Több információ érkezik a Stadiaról csütörtökön

Héja Szabolcs

Megtudtuk kik fognak szerepelni az NBA 2k20 borítóján

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább