Thor

Majdnem Thor nagyapja is szerepelt a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Joe Russo egy interjúban elárulta, hogy az eredeti elképzelés az volt, hogy Thor nagyapja, Bort is beleteszik a Végtelen háborúba.

Joe Russo egy interjúban elárulta, hogy az eredeti elképzelés az volt, hogy Thor nagyapja, Bort is beleteszik a Végtelen háborúba.

Elképesztően sok karaktert láttunk a Végtelen háborúban, ahol ki-ki a saját küldetésén volt, Thanos őrült hajszát folytatott, hogy mielőbb összegyűjtse a hat Végtelen Követ, Thor, Mordály és Groot elindult Nidavellirbe, hogy új fegyvert kovácsoljanak a mennydörgés istenének, de végül a szállak mind egy helyre futottak be: megállítani az Őrült Titánt. Joe Russo társrendező most azt is elárulta, hogy a tervezés elején úgy tervezték, hogy Thor kapcsolatba lép elhunyt nagyapjával Borral, aki már korábban megjelent a Thor: Sötét világ című folytatásban.

Többféle elképzelésünk volt arra, amikor Thor új fegyverért indul. Még volt egy olyan elképzelésünk is, hogy ekkor meglátogatta volna nagyapja szellemét – ez csak egy vízió volt, amivel eljátszottunk, és végül nem használtuk fel. Boldog vagyok, hogy így döntöttünk.

De már tudjuk, hogy nem így alakult a történet, hiszen Thor nagyapja helyett Nidavellirbe vette az irányt, ahol segítőtársra is lelt Peter Dinklage által megformált Eitri törpben (aki lényegében egy óriás volt). A Bosszúállók: Végtelen háború már elérhető digitális formában, de akik lemezes kiadásban szeretnék megvásárolni, nekik sem kell sokat várniuk, hiszen a film augusztus 14-én jelenik meg DVD, Blu-ray és 4K Ulta HD formában.

Total
35
Shares
Previous Article

22 Jump Street írójával készül a Supergirl-film

Next Article

Megvan, hogy miről fog szólni Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozata?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!