Főoldal Filmek Majdnem megölte A Hangya és a Darázs: Kvantumánia egyik hősét, de egy másik elborult ötlete is volt a forgatókönyvírónak
Filmek

Majdnem megölte A Hangya és a Darázs: Kvantumánia egyik hősét, de egy másik elborult ötlete is volt a forgatókönyvírónak

Egészen őrült ötletei voltak a Kvantumánia forgatókönyvírójának, talán jobb is, hogy elvetették ezeket.

67
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia két antagonistával számolt le, a Marvel Moziverzum új szupergonoszának egyik variánsával, Kanggal, a Hódítóval, illetve MODOK is kimúlt, és majdnem megölte az egyik hőst is. A forgatókönyv egyik változatában a franchise egyik állandó szereplője majdnem meghalt, a Marvel Studios azonban másképp döntött, s megkegyelmeztek annak a hősnek, aki nélkül ma nem lenne Hangya.

Hank Pymet (Michael Douglas) az egyik korai vázlatban megölték volna, amit a Kvantumánia írója, Jeff Loveness a Backstory magazinnak adott interjújában árulta el. Loveness konkrét részleteket árult el Pym haláláról, továbbá arról is mesélt, hogy Pym tudata bizarr módon tovább élt volna.

Egy ponton meg akartuk ölni Hanket, én pedig arra készültem, hogy úgymond újraélesztem. A tudata a hangyákon keresztül élt volna tovább és mentálisan irányította volna a lényeket. Igen, lényegében ő lett volna a hangyák kaptárának elméje, és ez tetszett, de végül nem jutott túl az ötletelés szintjén.

Jeff Loveness

Egy másik érdekes részlet, amit Loveness szeretett volna beleszőni a forgatókönyvbe, hogy egy ember nagyságú hangyát szeretett volna bemutatni a film egyik legextrémebb pillanatában. Ez is egy olyan dolog volt, amit gyorsan elvetettek.

Volt egy pszichológiai szekvencia abban a viharban, vagy abban a kvantum nexusban, ami inkább az álomszekvencia egyik eleme volt. Nos abban a jelenetben volt egy nagy, embernagyságú hangya, amit úgy lehet elképzelni, mint egy nindzsa teknőcöt, ahogy azokban a 90-es évekbeli filmben kinézett, CGI-t nem használtunk volna, és Cronenberg légyéhez tudnám hasonlítani. Azt akartam, hogy Werner Herzog szólaltassa meg[…] de ez nem jött be.

Jeff Loveness

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia április 18-tól lesz megvásárolható digitális formában, míg a fizikai, lemezes formában május 16-án jelenik meg. Azt még nem erősítették meg, hogy a film mikortól lesz streamelhető a Disney+ felületén.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...