Főoldal Előzetesek Magyarul is elérhető a Barbie második nagy előzetese
Előzetesek

Magyarul is elérhető a Barbie második nagy előzetese

Nézd meg a Barbie második nagy előzetesét magyarul.

356

Amióta csak megkaptuk a Barbie első előzetesét, kis túlzással lázban ég a világ a filmtől. A címszereplőt Margot Robbie játssza, mellette Ryan Gosling is feltűnik majd Ken szerepében. A Warner Bros. még év elején dobta ki az első nagy előzetest, április végén pedig megkaptuk a másodikat, amit most magyar szinkronnal is megnézhettek.

A Barbie első előzetese – amely kikacsintás volt Stanley Kubrik 2001: Űrodüsszeia című filmjére – hivatalosan is bemutatta a világnak Robbie Barbie-ját, de túl sokat nem árult el a szereplőkről vagy a történetről. Azóta kiderült, hogy Barbie és Ken a mesevilágból a való életben találják magukat és kénytelenek szembesülni azzal a ténnyel és nagy igazsággal, hogy többé már nem csak babák.

Az Oscar-jelölt rendező, Greta Gerwig (Kisasszonyok) már korábbi interjúkban is célozgatott arra, hogy valami más van ebben a Barbie-világban. Elvégre az élőszereplős film több mint 60 évvel a baba megalkotása után kerül a mozikba, így néhány elvárás biztosan meg fog dőlni – vagy éppen meg fog semmisülni.

Barbie forgatókönyvén a rendező, Gerwig együtt dolgozott Noah Baumbach-kal (Házassági történet), ami ugyancsak árulkodó eleme az új film hangvételének és helyszínének. Mind Gerwig, mind Baumbach arról ismert, hogy produkcióikban szeretik ábrázolni az élet kemény valóságát – de gyakran humorral a középpontban, így a világhírű karakterről alkotott elképzelésük még érdekesebbé teszi a feldolgozást. Margot és Gosling mellett Will Ferrell, aki a Mattel (a Barbie-babát megalkotó cég) vezérigazgatóját alakítja, egy interjúban arra utalt, hogy a film a patriarchátus szatírája lesz, valamint a nőkre kirótt társadalmi és szépségnormák kritikája.

Barbie 2023. július 21-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Barbie
Filmek

Ryan Gosling és a Marvel Studios találkozóján több szerep is szóba került

A sok szerep mellett egy biztos karakterről állítólag hosszasan elbeszélgetett Ryan Gosling...

Golden Globe
Filmek

A 2024-es Golden Globe nyertesei – tarolt az Oppenheimer

A Golden Globe nagy nyertese az Oppenheimer, de a Barbie sem távozott...