Főoldal Filmek Magyarországra érkezik a SkyShowtime – már tudjuk pontosan mikor és mennyibe fog kerülni az új streaming
FilmekBREAKING

Magyarországra érkezik a SkyShowtime – már tudjuk pontosan mikor és mennyibe fog kerülni az új streaming

Bejelentették, hogy mikor indul és mennyibe fog kerülni az új, streamiing, a SkyShowtime.

614
SkyShowtime

A SkyShowtime Európa következő nagy streamingszolgáltatója, amely több mint 20 piacon, több mint 90 millió háztartásban kerül bevezetésre. A SkyShowtime jelenleg Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Dániában, Finnországban, Hollandiában, Horvátországban, Montenegróban, Norvégiában, Portugáliában, Szerbiában, Szlovéniában és Svédországban érhető el, 2023 első negyedévében pedig Albániában, Andorrában, a Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Spanyolországban is bevezetésre kerül.

A Comcast és a Paramount Global közös vállalkozásaként a SkyShowtime elhozza a legjobb szórakoztató műsorokat, filmeket és eredeti sorozatokat a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock ikonikus márkáinak kínálatából. A SkyShowtime ad otthont a Universal és a Paramount legújabb, exkluzív mozipremierjeinek, valamint a Paramount, az NBCU és a Sky sorozatpremierjeinek.

Az új európai streamingszolgáltató február 14-től lesz elérhető Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában. A SkyShowtime jelentős értéket kínál azzal, hogy változatos, lenyűgöző szórakozási lehetőséget nyújt rendkívül kedvező áron, a világ legnagyobb stúdiói által készített legújabb hollywoodi filmekkel és exkluzív új sorozatokkal.

A SkyShowtime – Európa következő nagy streamingszolgáltatója – 2023-ban folytatja sikeres terjeszkedését. A soron következő piaci bevezetések a szolgáltatás eddigi legnagyobb bővülését fogják jelenteni, nyolc új országra kiterjedve Közép- és Kelet-Európában. Február 14-én a SkyShowtime bevezeti prémium kínálatát Albánia, Csehország, Észak-Macedónia, Magyarország, Koszovó, Lengyelország, Románia és Szlovákia területén. Ezzel a több piacra kiterjedő bevezetéssel a streamingszolgáltatás már összesen 20 országban lesz elérhető.

Ezekben az új országokban az előfizetők hozzáférhetnek a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb mozifilmjeinek exkluzív televíziós premierjeihez, valamint a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock új és exkluzív sorozataihoz, gyermek- és családi tartalmaihoz, illetve ikonikus film, sorozat és franchise katalógusának választékához – mindezt egy helyen. A SkyShowtime helyi saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is kínál majd. A vállalat nemrégiben jelentette be, hogy 21 saját gyártású sorozatot vásárolt meg az HBO Maxtól Európában, beleértve olyan vadonatúj sorozatokat is, amelyek 2023-ban debütálnak SkyShowtime Originals néven.

A SkyShowtime több ezer órányi minőségi szórakozást nyújt a család minden tagja számára, és a legújabb kasszasiker filmeknek ad otthont, amelyek a mozis és az otthoni szórakoztatásban történő megjelenésüket követően lesznek elérhetők a streaming szolgáltatásban. Már az indulástól kezdve az alábbi filmeket érhetik el a nézők: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman and Top Gun: Maverick.

Ezen felül az előfizetők változatos sorozatkínálatot is elérhetnek, olyan címekkel, mint például: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order Season 21, Let The Right One In, Mayor of Kingstown Season 1 and 2, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy és Yellowstone.

A következő hónapokban a SkyShowtime-ra érkező nagyszabású új filmek és sorozatok közül a legjobban vártak között nézhetők majd: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (S1A), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phones The Great Game.

A közép- és kelet-európai előfizetők is megtekinthetik a SkyShowtime Originals két első, 2023-ban induló sorozatát: a cseh The Winner és a lengyel Warszawianka című alkotásokat. Egy másik népszerű helyi gyártású produkció, A besúgó című magyar sorozat is ebben a szolgáltatásban lesz elérhető. Emellett márciustól hét jól ismert helyi sorozat is látható lesz az előfizetők számára, többek között: Czech It Out (Csehország), ​ Hackerville (Románia), One True Singer (Románia), ​ Ruxx (Románia), ​ Tuff Money (Románia), The Sleepers (Csehország) és a Siker (Horvátország). Ezeknek a népszerű műsoroknak a SkyShowtime lesz az új, exkluzív otthona.

A SkyShowtime az alábbi felületeken lesz elérhető az egyéni előfizetők számára: a www.skyshowtime.com weboldalon, a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, továbbá Android TV-n, Google TV-n, LG TV-n és.

A SkyShowtime Albániában, Észak-Macedóniában, Koszovóban és Szlovákiában havi 5,99 euróért lesz elérhető, Romániában pedig havi 3,99 euróért vehető majd igénybe. Csehországban havi 179 CZK, Magyarországon havi 1999 Ft, Lengyelországban pedig 24,99 PLN összegbe fog kerülni.

A mostani indulás a következő lépése a SkyShowtime várva várt piacralépési sorozatának, amelynek során szeptemberben Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban, októberben Hollandiában és Portugáliában, decemberben pedig Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Montenegróban, Szerbiában, valamint Szlovéniában már elérhetővé vált a szolgáltatás.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Yellowstone
Sorozatok

Kevin Costner nélkül tér vissza Yellowstone az utolsó epizódokkal

A világsikerű Yellowstone sorozat premierdátuma mellé kaptunk egy teaser előzetest is.

Yellowstone
Sorozatok

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása

Elkezdődött a Yellowstone legújabb évadának gyártása, a nemzetközi sikersorozat az idei év...