Főoldal Előzetesek Magyar szinkronos előzetest kapott M. Night Shyamalan csavaros új thrillere, a Kopogás a kunyhóban
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott M. Night Shyamalan csavaros új thrillere, a Kopogás a kunyhóban

Magyar szinkronos előzetest kapott a Kopogás a kunyhóban.

161

Jót és rosszat is mondhatunk M. Night Shyamalan filmjeiről, de a rendezőnek szinte mindig sikerül valami elgondolkodtatóval elődrukkolnia. Az eddig látott képsorok alapján, különösen a legújabb előzetes alapján a Kopogás a kunyhóban is egy olyan történetnek ígérkezik, amit kötelező lesz megnézni jövőre a mozikban.

A galaxis őrzői és Az üveghagyma sztárja ezúttal egy pszichopata bibliaárusnak öltözött, a csapatával pedig elindulnak, hogy megakadályozzák az apokalipszist. A most bemutatott előzetesből kiderült, hogy a világvégét csak úgy akadályozhatják meg, ha egy ártatlan család egyik tagja feláldozza magát a világért. Útközben megismerhetjük a világot sújtó szörnyű természeti katasztrófákat, és mivel Hatodik érzék és a Jelek rendezőjének filmjéről van szó, arra lehet készülni, hogy valami csavar lesz a történet végén.

“Miközben egy távoli faházban nyaralnak, egy fiatal lányt és szüleit túszul ejti négy fegyveres idegen, akik azt követelik, hogy a család hozzon egy elképzelhetetlen döntést, hogy elkerüljék az apokalipszist” – olvasható a Kopogás a kunyhóban szinopszisában. “A külvilághoz való korlátozott hozzáférés miatt a családnak el kell döntenie, hogy miben hisznek, mielőtt minden elveszne.”

https://youtu.be/dzX0PE_ST50

Bautista mellett a Tony-díjra és Emmy-díjra jelölt Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter – Mit rejt a gyilkos agya), Ben Aldridge (Pennyworth, Bolhafészek), a BAFTA-díjra jelölt Nikki Amuka-Bird (Persuasion, Old), az újonc Kristen Cui, Abby Quinn (Kisasszonyok, Forródrót) és Rupert Grint (Servant, Harry Potter-franchise) szerepelnek a filmben.

Paul Tremblay The Cabin at the End of the World című bestsellere alapján készült forgatókönyvet Shyamalan, Steve Desmond és Michael Sherman írta. A film rendezője Shyamalan, a rendező mellett producerek továbbá Marc Bienstock (Széttörve, Üveg) és Ashwin Rajan (Szolga, Üveg). Az executive producerek Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos és Ashley Fox.

A Kopogás a kunyhóban országos bemutatójára 2023. február 2-án kerül sor.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kopogás a kunyhóban
Kritikák

Kopogás a kunyhóban kritika

M. Night Shyamalan új filmjével vajon visszatért a legjobbak közzé?

Kopogás a kunyhóban
Filmek

Box Office: Dave Bautista filmje véget vetett az Avatar: A víz útja menetelésének

Az Avatar: A víz útja lecsúszott a jegyeladások éléről, de még így...

A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadás
Filmek

Dave Bautista megerősítette, hogy A galaxis őrzői volume 3. lesz az utolsó film, amiben Draxet játssza

Dave Bautista szerint megkönnyebbülés számára, hogy utoljára játssza Draxet.