Főoldal Előzetesek Magyar szinkronos előzetest kapott Kirsten Dunst főszereplésével a Polgárháború
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott Kirsten Dunst főszereplésével a Polgárháború

A Polgárháború előzetesében Kirsten Dunst egy disztópikus háborúval találja szemben magát.

318

Alex Garland rendező következő filmje igazi akciódús disztópiának tűnik. Az A24 még 2023 végén tette közzé az első előzetest a Polgárháború című filmhez, amely az USA egy elképzelt jövőképét mutatja be. Egy erőszakos polgárháború kellős közepén találjuk magunkat, és a texasi és kaliforniai erők próbálják elfoglalni a Fehér Házat.

Sok részletre nem derült fény az első kedvcsináló videóból, de ahogy már a bevezetőben is írtuk, egy kis csoport megpróbál beszivárogni Washington legjobban védett intézményébe. Emellett a “minden birodalom elbukik” szlogen is elcsendül a trailer alatt, magyarul a dolgok nem alakulnak túl jól a tengerentúlon.

Mint a trailerből kiderül, Kirsten Dunst egy újságírónőt alakít, aki egy olyan közeli jövőben él, amelyben 19 állam szakadt el az Uniótól, köztük a Nyugati Erők (köztük Kalifornia és Texas) és a Floridai Szövetség. Eközben az Egyesült Államok háromszoros elnöke, akit Nick Offerman alakít, légicsapásokat rendelt el amerikai földön ezek ellen az erők ellen.

“Minden alkalommal, amikor túléltem egy háborús övezetet, azt hittem, hogy egy figyelmeztetést küldök haza, hogy ne csináld ezt” – mondja Dunst karaktere, miközben megpróbálja elérni Washingtont, még akkor is, amikor az erők bevenni készülnek a fővárost.

Dunst és mások mellett Wagner Moura, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson és Sonoya Mizuno is szerepel a filmben, amelyet írt és rendezett Garland. A filmes már régóta dolgozik az A24 stúdióval, egészen a rendezői debütálásáig, a 2014-es Ex Machina című filmig visszamenőleg.

A kis költségvetésű Polgárháború című filmet 2024. április 18-án mutatják be IMAX-ben is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Polgárháború
Előzetesek

A Civil War első előzetesében Kirsten Dunst megpróbálja túlélni a megosztott Amerikát

Kirsten Dunst egy disztópikus csatával néz szembe a Civil War első előzetesében.

A kutya karmai közt
Filmkritikák

A kutya karmai közt kritika

Az új-zélandi rendező ritkán rendez filmet, de akkor nagyon odateszi magát.