Főoldal Előzetesek Magyar szinkronos előzetest kapott Jennifer Lawrence vígjátéka, a Barátnőt felveszünk
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott Jennifer Lawrence vígjátéka, a Barátnőt felveszünk

Jennifer Lawrence mindent elkövet, hogy a 19 éves egyetemista lefeküdjön vele.

665

A Sony Pictures még a hónap elején mutatta be a Barátnőt felveszünk első előzetesét. A pikáns vígjáték főszerepében Jennifer Lawrence egy nőt alakít, aki két helikopterszülő Craigslist-hirdetésére válaszol, hogy lefeküdjön a 19 éves, még szűz fiukkal, mielőtt a gyerekük egyetemre megy.

Maddie-re (Jennifer Lawrence) rászállt az adóhatóság, elvitték az autóját és már a házát is kinézték maguknak. Sürgősen pénzt kell szereznie. Viszont nem talál normális melót. Ja, de mégis – csak éppen az őrültség. Ráakad egy apróhirdetésre, amelyben gyereküket majomszeretettel féltő szülők, „barátnőt” keresnek magának való fiuk mellé, mielőtt egyetemre menne. Maddie vállalja a feladatot, és nem akar félmunkát végezni. Azt hiszi, könnyű dolga lesz.

Ő rámenős, nyomulós, vad, a fiú pedig őrjítően tartózkodó, érthetetlenül szemérmes és nevetségesen tapasztalatlan és rémült. Maddie nem hagyja magát, ahogy a srác sem, de közös kalandokból nem lesz hiány.

A magyar szinkronos előzetes mellett természetesen az angol nyelvű változat is elérhető már:

A Jó srácok rendezője és a Rossz tanár írója nem lett hűtlen a műfajához: ez a vígjáték is vad, gátlástalan és nagyon vicces. Jennifer Lawrence játssza a főszerepet: mindenáron bűnbe akar vinni egy nagyon ártatlan 19 éves srácot!

Főszereplők: Jennifer Lawerence, AndrewFeldman, Matthew Broderick. Operatőr: Eigil Bryld. Látvány: Russell Barnes. Írta: Gene Stupnitsky, John Phillips Rendezte: Gene Stupnitsky.

A filmet 2023. június 22-én fogják bemutatni a hazai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...