Főoldal Előzetesek Magyar szinkronnal is elérhető A galaxis őrzői: 3. rész legutóbbi nagy előzetese
Előzetesek

Magyar szinkronnal is elérhető A galaxis őrzői: 3. rész legutóbbi nagy előzetese

A legutóbbi előzetesben bemutatkozik Adam Warlock és a film főellensége, az Evolúció Mestere is.

417

Tavaly december elején a Comic-Con Experience rendezvényen vetítették le A galaxis őrzői: 3. rész első előzetesét, amiből kiderült, hogy Gamora (Zoe Saldaña) most a Fosztogatókkal dolgozik össze, és próbálja megértetni Peter Quill-lel (Chris Pratt), hogy az a Gamora, akibe szerelmes, már meghalt. Több jelenetet láthattunk Mordály eredetéről is.

Egészen a tél végéig kellett várnunk a következő kedvcsinálóra, a Marvel Studios akkor mutatta be az új előzetest a várva várt folytatásból. A beszámolók mellett a teaser előzetesek egy érzelmes, epikus búcsúról árulkodnak, ez lesz az utolsó alkalom, amikor együtt látjuk a Galaxis Őrzőit. Nem titok, hogy nem mindenki éli túl ezt a kalandot (Dave Bautista többször is elmondta, hogy lejárt az ideje az MCU-ban), és mivel James Gunn átugrott a DC Studioshoz, ez lesz az utolsó alkalom, hogy együtt látjuk a Galaxis Őrzőit, legalábbis ebben a formában biztosan búcsút inthetünk nekik.

A Marvel Studios február közepén mutatta be a film második előzetesét, amiben végre nemcsak a főszereplőket látjuk, hanem a film igazi rosszfiúját is, aki nem Will Poulter karaktere, Adam Warlock lesz, hanem az Evolúció Mestere (Chukwudi Iwuji). De ha már szóba került Warlock, akkor azt is megmutatták, hogy milyen hatalmas ereje van a karakternek. Az előzetes maradékában jeleneteket láthatunk még Baby Mordályról, Gamora régóta várt visszatéréséről. Ezt az előzetest most végre magyar szinkronnal is megnézhetjük.

https://youtu.be/00PbOCnfTRc

A stúdió frissítette a film szinopszisát is, miszerint “a Marvel Studios A galaxis őrzői volume 3. részében a szeretett csapatunk, az s-fejek csapata éppen berendezkedik a Tudástérbe, de nyugalmuk nem tart sokáig, amikor Mordály viharos múltja megkísérti őket. Peter Quill, aki még mindig nem heverte ki Gamora elvesztését, egy veszélyes küldetésre vállalkozik csapatával, hogy megmentse Mordály életét – egy olyan küldetésre, amely, ha nem sikerül, könnyen lehet, hogy az Őrzők végéhez vezet.”

A galaxis őrzői volume 3. magyar bemutatója 2023. május 4-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.