x
Close


Közelgő események

Előzetesek

[SBLVII] A galaxis őrzői volume 3. előzetesében Űrlord és Gamora újra találkozik, miközben Drax és Warlock püföli egymást

Ütős számokra veretik a Galaxis Őrzői, ami az utolsó kalandja lesz a csapatnak.

  • PublishedFebruary 13, 2023

Tavaly december elején a Comic-Con Experience rendezvényen vetítették le A galaxis őrzői volume 3. első előzetesét, amiből kiderült, hogy Gamora (Zoe Saldaña) most a Fosztogatókkal dolgozik össze, és próbálja megértetni Peter Quill-lel(Chris Pratt), hogy az a Gamora, akibe szerelmes, már meghalt. Több jelenetet láthattunk Mordály eredetéről is.

A Marvel Studios egy új előzetest villantott A galaxis őrzői volume 3. részéhez, és a korábban bemutatott teaserhez hasonlóan érzelmes, epikus búcsút ígér az eddig megismert csapattól. Nem titok, hogy nem mindenki éli túl ezt a kalandot (Dave Bautista többször is elmondta, hogy lejárt az ideje az MCU-ban), és mivel James Gunn átugrott a DC Studioshoz, ez lesz az utolsó alkalom, hogy együtt látjuk a Galaxis Őrzőit, legalábbis ebben a formában biztosan búcsút inthetünk nekik.

Az 57. Super Bowl szünetében mutatták be a Marvel Studios idei második filmjének előzetesét, amiben végre nemcsak a főszereplőket látjuk, hanem a film igazi rosszfiúját is, aki nem Will Poulter karaktere, Adam Warlock lesz, hanem az Evolúció Mestere (Chukwudi Iwuji). De ha már szóba került Warlock, akkor azt is megmutatták, hogy milyen hatalmas ereje van a karakternek. Az előzetes maradékában jeleneteket láthatunk még Baby Mordályról, Gamora régóta várt visszatéréséről.

A stúdió frissítette a film szinopszisát is, miszerint “a Marvel Studios A galaxis őrzői volume 3. részében a szeretett csapatunk, az s-fejek csapata éppen berendezkedik a Tudástérbe, de nyugalmuk nem tart sokáig, amikor Mordály viharos múltja megkísérti őket. Peter Quill, aki még mindig nem heverte ki Gamora elvesztését, egy veszélyes küldetésre vállalkozik csapatával, hogy megmentse Mordály életét – egy olyan küldetésre, amely, ha nem sikerül, könnyen lehet, hogy az Őrzők végéhez vezet.”

A galaxis őrzői volume 3. magyar bemutatója 2023. május 4-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.