Wide Screen
Image default
Előzetesek

Magyar nyelvű ízelítőt kaptunk a Szupercella 3. – Az Ördögveremből

Sylvester Stallone egyszerűen képtelen lemondani az akciósztár státuszáról, és egymás után fogadja el a felkéréséket, most a Szupercella 3. – Az Ördögveremben játssza a hőst.

Sylvester Stallone egyike azoknak az akciósztároknak, akik nem tudnak nemet mondani egy felkérésre. Ezt igazolja, hogy éppen a napokban mutatták be a Rambo V: Utolsó vér első előzetesét, ahol immáron ötödik alkalommal látjuk a Vietnamot is megjárt John Rambo bőrében, hogy megmentse barátja lányát a mexikói drogkartelltől. Úgy tűnik, hogy a színésznek esze ágában sincs nyugdíjba vonulni, hiszen a katonai akciófilm után egy börtönös kalandból is kiveszi részét, nyáron visszatér a Szupercella 3. – Az Ördögverem folytatásban.

Ha valakinek kétségei voltak a Szupercella 2 : Hades második része után, hogy látjuk-e még Ray Breslint (Sylvester Stallone) börtönből kiszabadulni, van egy jó hírünk: igen. A második rész csúfos bukása után a harmadik rész elkészült, sőt, már magyar nyelvű előzetest is kaptunk a következő menethez. A folytatásban Ray Breslin és csapata ismét lehetetlen küldetésre vállalkoznak: az Ördögveremből, egy régi romvárosra épült erődből próbálják kimenteni újdonsült társuk egykori pártfogoltját. A helyszínen azonban hamar világossá válik, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a csapatnak halálos próbatételeket kell kiállnia, hogy élve teljesítsék az akciót…

A franchise szerelmesei örülhetnek, hiszen Stallone mellett visszatérnek a régi szereplők is, ismét képernyőn látjuk Dave Bautistát és 50 Centet is.

A Szupercella 3. – Az Ördögverem országos bemutatója július 11-én lesz.

Még több a témában...

IMAX posztert kaptak A galaxis őrzői vol. 2. szereplői

James Gunn mesélt a Végtelen Kövekről az Őrzők 2 kapcsán

Kévés Bence Mihály

Sylvester Stallone bekeményített a Rambo V – Utolsó vér legújabb előzetesében

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább