Wide Screen
Image default
Filmek

Macaulay Culkin így reagált a Disney Reszkessetek, betörők! rebootjára

Alig néhány napja, hogy írtunk a Reszkessetek, betörök! rebootjáról, a klasszikus főszereplőjét alakító Macaulay Culkin máris üzent a Disneynek.

Múlt héten a Disney többek között azt is megerősítette, hogy a 20th Century Fox stúdió felvásárlásával megszerzett franchise jogokkal mielőbb élni szeretne, így a Fox birtokában lévő jogokhoz folytatásokat készít, míg egyeseket a filmvásznon, addig a kisebb címeket a novemberben induló Disney+ streamingszolgáltatáson válnának elérhetővé valamikor a jövőben.

A feldolgozandó alkotások közül az egyik éppen az egyik kedvenc karácsonyi filmünk, a Reszkessetek, betörők! lesz, amiből a Disney a jövőben szeretne rebootot készíteni. Egyelőre nem tudjuk, hogy a bejelentett címet a mozik szerelmeseinek szánják, avagy a Disney+ felületén lesz elérhető, csak azt, hogy valamiféle frissítést hoz majd. Macaulay Culkin meg is ragadta az alkalmat, s elképzelte, hogy milyen lenne Kevin, ha most készülne a film, miközben nyílt levélben üzenet a Disneynek:

A színész nem először veti magát a nosztalgia hangulatának, hiszen korábban a Google Assistant reklámvideójában tűnt fel, ahol visszatért a winnetkai családházba, hogy bemutassa milyen lenne az otthon felejtett Kevin a Google mesterséges intelligencia társaságában.

Még több a témában...

[FRISSÍTVE] A magyar címét is megkapta a The Last Jedi

Kévés Bence Mihály

A Star Wars oldal forrásában ráakadtunk a Star Wars: Episode IX címére?

Tarjányi Tünde

A Disney kirúgta James Gunn rendezőt régi tweetjei miatt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább