Luke Wilson

Luke Wilson is csatlakozott a Zombieland: Double Tap szereplőgárdájához

A Zombieland második részében visszatérnek az első rész főszereplői, miközben új karakterekkel is találkozhatunk a Sony régóta várt folytatásában.

A Zombieland második részében visszatérnek az első rész főszereplői, miközben új karakterekkel is találkozhatunk a Sony régóta várt folytatásában.

A Variety értesülései szerint Luke Wilson (Sulihuligánok, Hülyék paradicsoma) csatlakozott a Sony Pictures már bejelentett Zombieland: Double Tap folytatás szereplőgárdájához, ahol kulcsfontosságú szerepet tölt be a színész, de részleteket nem tudtunk meg Wilson szerepéről.

A 2009-es klasszikusból jól ismert Tallahassee (Woody Harrelson), Columbus (Jesse Eisenberg), Wichita (Emma Stone), valamint Little Rock (Abigail Breslin) szereplők mellett köszönthetjük Zoey Deutch (Indul a risza!), Ayan Jogia (V, mint Viktória), Thomas Middleditch (Szilícium-völgy) és Rosario Dawson (Daredevil) színészeket a folytatásban.

A forgatás jelenleg is javában tart Ruben Fleischer direktorral (Venom), aki az első rész sikere után visszatért a rendezői székbe, hogy ismét kasszát robbantson a Zombieland filmszériával. A történetért a Deadpool írópárosa, Paul Wernick és Rhett Reese felelősök, akik az első résszel szintén beírták nevüket a legnagyobb forgatókönyvírók közzé. A filmhez egy szinopszist is kaptunk az első poszter mellé:

A káosszal sújtott Amerikát járva, ami a Fehér Háztól egészen a déli vidékekig kiterjed, a zombivadászok új zombikkal találják szembe magukat, amik az első rész óta fejlettebbek lettek, miközben új túlélőkkel is találkoznak. De a csapatnak leginkább a növekvő fájdalmaikkal kell szembenézniük.

A Zombieland: Double Tap október 11-én érkezik mozikba.

Zombieland

Total
1
Shares
Previous Article

J.J. Abrams elárulta, Az utolsó Jedik reakciói mennyire befolyásolták a Star Wars: Episode IX munkáit

Next Article
Kamala Khan Ms Marvel

Kevin Feige elárulta, Kamala Khan miért nem szerepel a Marvel Kapitányban

Related Posts