Luke Skywalker

Luke Skywalker majdnem megvakult Az utolsó Jedikben

Megtudtuk, hogy eredetileg Luke Skywalker megvakult a Star Wars: Az utolsó Jedikben, de végül Rian Johnson elvetette ennek ötletét.

Megtudtuk, hogy eredetileg Luke Skywalker megvakult a Star Wars: Az utolsó Jedikben, de végül Rian Johnson elvetette ennek ötletét.

Egy nagy csavarral nyitották volna a Star Wars: Az utolsó Jediket, hiszen az eredeti elképzelés az volt, hogy harminc évvel A jedi visszatér után Luke Skywalker vakként tért volna vissza a róla elnevezett saga nyolcadik részében.

A napokban a Rolling Stone lap beszélgetett Mark Hamill színésszel és Rian Johnson rendezővel, ahol a rendező a következőket mondta a forgatókönyv egy korai változatáról:

Meséltem már arról, hogy az elején, mikor próbáltam összerakni a történetet, volt egy rövid ötletem, és azon töprengtem, hogy „Mi lenne, ha Luke vak lenne?  Mi lenne, ha egy vak szamuráj lenne?” De végül nem így lett. Szívesen. Nem illett volna bele.

Johnson arra nem tért ki az interjúban, hogy Luke hogyan vesztette volna el látását, hiszen tudjuk, hogy Az ébredő Erő és Az utolsó Jedik között nem hogy évek, de még órák sem telnek el, rögtön ott folytatódik a cselekmény, ahol az véget ért. Nagyon úgy fest, hogy a nyolcadik részből sem maradnak ki a szamuráj berögződések, bár ezt a vak szamuráj ötletét elvetették, de nem zárja ki más klisé megjelenését. December 14-én kiderül.

Total
0
Shares
Previous Article

Daisy Ridley így készült Az utolsó Jedik forgatására

Next Article

Hivatalos premierdátumot kapott a Hellboy reboot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!