Los Angelesben kezdik felvenni az Annabelle 2-őt

Anthony LaPaglia és Miranda Otto is csatlakozott a fiatalos Annabelle 2 stábhoz, így a horrorfilm folytatást hamarosan elkezdik felvenni Los Angelesben.

Anthony LaPaglia és Miranda Otto is csatlakozott a fiatalos Annabelle 2 stábhoz, így a  horrorfilm folytatást hamarosan elkezdik felvenni Los Angelesben.

Visszatér! A New Line Ciname úgy döntött, hogy a 2014-es Annabelle horror megkapja a következő részt. A film világszerte nagy sikernek örvendett két éve. A Box Office adatok szerint 257 millió dollárt termelt a stúdiónak. A folytatásra a nyerő producer párost szerződtették le, akik az anno elindították az Annabelle szekeret. Peter Safran és James Wan már teljes bedobással készítik elő a filmet.

Az Annabelle 2 néhány évvel a kislány tragikus halála után fog folytatódni. Rendezője David F. Sandberg lesz, forgatókönyvet pedig ismét Gary Duaberman fogja írni. A második rész premier napot is kapott, 2017. május 19-én száll ringbe a Paramount Pictures-szel és Open Road Filmsszel, akik úgyszintén ekkor készülnek bemutatni új filmjeiket. Előbbi a Baywatch rebootot, utóbbi a The Nut Job 2-öt.

Total
0
Shares

Leave a Reply

Previous Article

KRITIKA: Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő az árnyékból

Next Article

Jack Bauer nélkül nincs igazi 24 sorozat sem

Related Posts