Főoldal Előzetesek Loki és Sylvie újra egy csapatban találja magát a Loki 2. évad új előzetesében
Előzetesek

Loki és Sylvie újra egy csapatban találja magát a Loki 2. évad új előzetesében

Egy hónap és érkezik a Loki új évada, amihez kaptunk egy rövid előzetest.

783

A Marvel Studios hétvégén egy rövid, de annál eseménydúsabb előzetest mutatott be az ősszel érkező sorozathoz. A nagysikerű Loki 2. évadának új előzetese szerint Tom Hiddleston és Sophia Di Martino karakterei újra egy csapatban találják magukat a rajongók legnagyobb örömére.

A Disney+ egy új teaserrel jelentkezett a Loki közelgő második évadának bemutatója előtt, és bár rövidre sikerült, ennek ellenére rengeteg felvételt láthatunk az MCU-sorozat következő részéből. A 46 másodperces trailerben még több időt töltünk a csínytevés istenével, egy újabb pillantást vethetünk Kang egyik variánsára, és ami a legfontosabb, hogy Loki és Sylvie újra találkoznak.

Nem ez az első alkalom, hogy Lokit és Sylvie-t együtt láthatjuk a 2. évadban, hiszen már a korábbi előzetesekben is találkoztunk a két szereplővel. Egy vicces klip is megjelent a párosról, ahogy egy McDonald’s étteremben találkoznak, és Sylvie a pult mögül próbálja kiszolgálni Lokit. Ezúttal azonban egyesítik erejüket, hogy felvegyék a harcot Kang variánsával?

Legutóbb akkor láttuk együtt a két karaktert, amikor Slyvie egy másik idővonalba küldte Lokit, hogy megölhesse azt, aki az idő felett uralkodik, ezzel azonban alaposan összekuszálták az idővonalakat. Loki egy új idővonalon kötött ki, ahol Kang az úr, és magára volt utalva, mert senki sem az, akinek hitte.

A hivatalos szinopszis alapján Loki és Mobius ezúttal nem a Szent Idővonal érdekében, hanem Syilvie, Renslayer és Percike felkutatatásáért áll össze egy újabb kalandra, mely során a szabad akarat és a dicsőséges cél megtalálását is szem előtt tartják. Elhamarkodott lenne már most levonni a következtetést, de az előzetes alapján ez az évad is hihetetlenül látványosnak és akciódúsnak ígérkezik.

A Tom Hiddleston és Owen Wilson közti dinamika szinte konszenzus alapján az utóbbi évek egyik legjobbja, Ke Huy Quan-t pedig szívmelengető látni a Minden, mindenhol, mindenkorban nyújtott érzelmesen zseniális alakítása után. És az előzetesben egy rövid időre Kang variánsa is felbukkan majd, akit Jonathan Majors alakít ezúttal is.

A Marvel Studios Loki 2. évada október 6-án debütál a Disney+ streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...