Liam Neeson védelmébe vette a Star Wars: Baljós árnyakat, miközben áradozott Jar Jar Binks-et megformáló Ahmed Best-ről

Liam Neeson odáig van a Baljós árnyakért.

A színész nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy milyen volt az előzménytrilógia első részén dolgozni, amit többször is megvédett a beszélgetés alatt, valamint Jar Jar Binks-et alakító színészt. Valószínűleg a Star Wars franchise előzménytrilógiája mindig is megosztó lesz, ugyanakkor van egy olyan generáció, akik ezeken az új részeken nőttek fel, ők mindig derűlátóbbak George Lucas alkotásairól.

Ewan McGregor egy korábbi interjúban már az 1999-es rész védelmére kelt, most pedig Liam Neeson mondott hasonló szép dolgokat a Baljós árnyakról.

Nagyon büszke vagyok a filmre, hogy jedi lehettem, azokkal a csodálatos fénykardokkal és más tárgyakkal játszhattam. Ez fantasztikus volt. Szerettem ezt a filmet.

Az interjú legérdekesebb része kétségtelen az volt, amikor Ahmed Best neve került szóba, akit Jar Jar Binks alakítása miatt majdnem halálba kergettek a rajongók, pedig ő csak egy szerepet játszott, amit Lucas írt. A film bemutatója után olyan gyűlölet lett úrrá a karaktere körül, amire a színész karrierje is ráment, és még az öngyilkosságot is fontolóra vette.

Tényleg sebet ejtett a karrierjében. Azt kell mondanom, hogy amikor a filmen dolgoztam… valószínűleg ő volt az egyik legviccesebb és legtehetségesebb srác, akivel valaha dolgoztam. Emlékszem, hogy felhívtam a korábbi ügynökömet az ICM-nél, és azt mondtam: ’Azt hiszem, hogy éppen most dolgoztam együtt az új Eddie Murphy-vel.’ Még ma is ebben hiszek. Valójában mindenkit meg tudott nevettetni, még George Lucast is. De szerettem ezt a filmet.

Végül a dolgok jóra fordultak, szeretetről tettek tanúbizonyságot a rajongók a 2019-es Star Wars Celebration eseményen, ahol Best volt a Star Wars: Jedi Temple Challenge házigazdája. A történtek után valószínűleg Binks képviselőt már nem látjuk, ellenben Qui-Gon előtt még ott a lehetőség az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban.

Total
1
Shares
Previous Article
The Mandalorian

Bemutatták a The Mandalorian második évad első előzetesét

Next Article
The Mandalorian

Ki az a titokzatos karakter a The Mandalorian előzetesben, akit Sasha Banks kelt életre?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!