Főoldal Filmek Lesz kapcsolat A Hangya és a Darázs és a Végtelen háború között
Filmek

Lesz kapcsolat A Hangya és a Darázs és a Végtelen háború között

Joe Russo egy interjúban arról mesélt, hogy miféle kapcsolat lehet A Hangya és a Darázs, illetve a Bosszúállók: Végtelen háború között.

744
A Hangya és a Darázs

Joe Russo egy interjúban arról mesélt, hogy miféle kapcsolat lehet A Hangya és a Darázs, illetve a Bosszúállók: Végtelen háború között.

Mivel A Hangya és a Darázs szuperhősfilm cselekménye a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók 4. között zajlik, így sokakban felmerült a kérdés, hogy pontosan milyen lesz Scott Lang (Paul Rudd) következő szólófilmje (már megerősítették nekünk, hogy Paul Rudd és Hope Van Dyne is szerepelni fog a Bosszúállók 4.-ben).

Joe Russo társrendező próbált válaszokkal szolgálni, igaz nem árult el semmi konkrétumot, de azt azért megtudtuk tőle, hogy A Hangya második filmje része a folyamatoknak:

Mindannyian saját útjukat járják. A cselekmény szempontjából, ha van valamilyen következmény, akkor A Hangya és a Darázs filmnek bizonyára vannak olyan elemei, melyek beleilleszkednek ebbe a történetbe. De erről nem beszélhetünk.

Részleteket nem tudtunk meg, hogy miféle kapcsolat van a három film között, és várhatóan a bemutatóig ez így is marad. De könnyen elképzelhető, hogy A Hangya és a Darázs egyik karaktere egy rövid kis cameora feltűnik a Végtelen háborúban, vagy akár film cselekménye a Bosszúállók 4. felvezetője is lehet.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.