A Hangya és a Darázs

Lesz kapcsolat A Hangya és a Darázs és a Végtelen háború között

Joe Russo egy interjúban arról mesélt, hogy miféle kapcsolat lehet A Hangya és a Darázs, illetve a Bosszúállók: Végtelen háború között.

Joe Russo egy interjúban arról mesélt, hogy miféle kapcsolat lehet A Hangya és a Darázs, illetve a Bosszúállók: Végtelen háború között.

Mivel A Hangya és a Darázs szuperhősfilm cselekménye a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók 4. között zajlik, így sokakban felmerült a kérdés, hogy pontosan milyen lesz Scott Lang (Paul Rudd) következő szólófilmje (már megerősítették nekünk, hogy Paul Rudd és Hope Van Dyne is szerepelni fog a Bosszúállók 4.-ben).

Joe Russo társrendező próbált válaszokkal szolgálni, igaz nem árult el semmi konkrétumot, de azt azért megtudtuk tőle, hogy A Hangya második filmje része a folyamatoknak:

Mindannyian saját útjukat járják. A cselekmény szempontjából, ha van valamilyen következmény, akkor A Hangya és a Darázs filmnek bizonyára vannak olyan elemei, melyek beleilleszkednek ebbe a történetbe. De erről nem beszélhetünk.

Részleteket nem tudtunk meg, hogy miféle kapcsolat van a három film között, és várhatóan a bemutatóig ez így is marad. De könnyen elképzelhető, hogy A Hangya és a Darázs egyik karaktere egy rövid kis cameora feltűnik a Végtelen háborúban, vagy akár film cselekménye a Bosszúállók 4. felvezetője is lehet.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Ezért nincs szükség arra, hogy a Bosszúállók 4. a Végtelen háború második része legyen

Next Article
Thanos Végtelen háború

Itt az új Bosszúállók: Végtelen háború előzetes!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!