Lenyűgözően izgalmasnak néz ki a GamePass új sikervárományosa

A következő generációs játékmenet következő generációs hardvert is követel majd tőlünk.

A Microsoft szolgáltatásának egyik legnagyobb ereje mostanság az exkluzív kínálatában rejlik. Furcsán hangzik elsőre, de ezek a kizárólag PC-n és Xbox-on elérhető alkotások már a megjelenésük napján bele fognak kerülni az Xbox Game Pass előfizetős rendszerébe. Ilyenek lesznek például a Halo Infinite, a Bethesda elkövetkező művei és a The Medium is.

A Bloober Team most egy új előzetest osztott meg velünk, amiben több mint 14 percen keresztül csodálhatjuk ezt a pszichológiai horrort. Olyan rejtélyeket kell majd felderítenünk, amire csak egy médium képes. Ez hozta meg az ötletet, hogy a játékmenetet egyedi koncepció mentén sokszor egyszerre két síkon ábrázolva élvezhessük. Ez a dual-reality rendszer rendesen ki fogja használni az eszközünkben lévő teljesítményt, ugyanis egyszerre két világot kell majd a szemünk elé varázsolnia.

A fizikai és a szellemi világ egyszerre való felfedezése embert és gépet próbáló feladat, így a fejlesztők döntése alapján csak PC-n és az új Series konzolokon tudunk majd játszani vele. Az Xbox-on természetesen adott lesz, de számítógépen is SSD-t ajánlanak a készítők. A 4K felbontáshoz és a Ray-Tracing támogatáshoz természetesen izmos hardverre lesz majd szükségünk, de ez az elkövetkező játékok szempontjából egyre természetesebb lesz. 

A The Medium január 28-án fogja tiszteletét tenni PC-re és Xbox Series X/S-re. Természetesen, mint minden Microsoft exkluzív alkotás, ez is megjelenése napján érkezik majd az Xbox Game Pass kínálatába.

Total
1
Shares
Previous Article

Hatalmas PS5 szállítmány érheti el Európát a héten

Next Article
Az Igazság Ligája

Zack Snyder elmagyarázta, miért volt fontos Superman fekete kosztümje Az Igazság Ligájában

Related Posts