Főoldal Filmek Leigh Whannell, A láthatatlan ember rendezőjére bízták a Farkasember-filmet
Filmek

Leigh Whannell, A láthatatlan ember rendezőjére bízták a Farkasember-filmet

A lehető legjobb kezekbe került a Farkasember-film sorsa.

668
Leigh Whannell

A horrorfilmek szerelmesei dörzsölhetik tenyerüket, mert a lehető legjobb kezekbe került a Farkasember-reboot sorsa. A láthatatlan ember sikere után a Universal Pictures újabb feladattal bízta meg korunk egyik legtehetségesebb horrorrendezőjét. Leigh Whannell ezúttal a legendás Farkasember történetét kell feldolgozni a Blumhouse Productions szája-íze szerint. A srácok az elmúlt években többször is bizonyították, milyen jól bánnak a klasszikus művek leporolásával, s a napjaink ízlésének megfelelően fűszereznek.

Néhány hónappal korábban dobták be, hogy A láthatatlan ember után a Farkasember lehet az egyik történet, amit kezébe vesz a Blumhouse. A főszereplő kiléte egy ideje már nem volt kérdőjeles, Ryan Gosling hetekkel korábban aláírt a filmre, most pedig a rendező kilétére is fény derült. A Variety értesülései szerint Leigh Whannell kapta a megtiszteltetést, aki saját egyedi ötlete alapján fogja feldolgozni a klasszikust. Bár valójában a forgatókönyvet nem ő készíti, hanem Lauren Schuker Blum és Rebecca Angelo, de Whannell ötletei alapján ragadnak tollat az íráshoz.

Konkrét részleteket nem tudni a sztoriról, mindössze annyi ismert, hogy A láthatatlan ember példáját követve modern köntösben fogják elmesélni a történetet, hogy az megfeleljen az évtized elvárásainak is. Aki esetleg nem ismerné az alaptörténetet, akkor egy horgász – őt alakítja majd Gosling -, akit megharap egy vérfarkas, majd teste különös átalakuláson meg keresztül a holdciklus során.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmek

Bemutatódátumot kapott az Öt éjjel Freddy pizzázójában 2. része, eltolták a M3GAN 2.0 premierjét

A Blumhouse több filmjének bemutatóját is módosította, köztük az Öt éjjel Freddy...

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmek

Bejelentették az Öt éjjel Freddy pizzázójában folytatását

Hivatalosan is zöld utat kapott az Öt éjjel Freddy pizzázójában folytatása.