Wide Screen
Image default
Filmek

Leigh Whannell, A láthatatlan ember rendezőjére bízták a Farkasember-filmet

A lehető legjobb kezekbe került a Farkasember-film sorsa.

A horrorfilmek szerelmesei dörzsölhetik tenyerüket, mert a lehető legjobb kezekbe került a Farkasember-reboot sorsa. A láthatatlan ember sikere után a Universal Pictures újabb feladattal bízta meg korunk egyik legtehetségesebb horrorrendezőjét. Leigh Whannell ezúttal a legendás Farkasember történetét kell feldolgozni a Blumhouse Productions szája-íze szerint. A srácok az elmúlt években többször is bizonyították, milyen jól bánnak a klasszikus művek leporolásával, s a napjaink ízlésének megfelelően fűszereznek.

Néhány hónappal korábban dobták be, hogy A láthatatlan ember után a Farkasember lehet az egyik történet, amit kezébe vesz a Blumhouse. A főszereplő kiléte egy ideje már nem volt kérdőjeles, Ryan Gosling hetekkel korábban aláírt a filmre, most pedig a rendező kilétére is fény derült. A Variety értesülései szerint Leigh Whannell kapta a megtiszteltetést, aki saját egyedi ötlete alapján fogja feldolgozni a klasszikust. Bár valójában a forgatókönyvet nem ő készíti, hanem Lauren Schuker Blum és Rebecca Angelo, de Whannell ötletei alapján ragadnak tollat az íráshoz.

Konkrét részleteket nem tudni a sztoriról, mindössze annyi ismert, hogy A láthatatlan ember példáját követve modern köntösben fogják elmesélni a történetet, hogy az megfeleljen az évtized elvárásainak is. Aki esetleg nem ismerné az alaptörténetet, akkor egy horgász – őt alakítja majd Gosling -, akit megharap egy vérfarkas, majd teste különös átalakuláson meg keresztül a holdciklus során.

Még több a témában...

A Russo testvérek rendezésében jön a Netflix eddigi legdrágább filmje

Vigh Martin

A Blumhouse csapata hű marad a Drakula-film feldolgozásánál Bram Stoker regényéhez

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: A láthatatlan ember

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat