Wide Screen
Image default
Filmek

Lee Pace beszélt a Ronanként való visszatéréséről a Captian Marvel-ben

Nemrég tudtuk meg, hogy Lee Pace újra Ronan a Pusztító bőrébe bújik a jövőre érkező Captian Marvel-ben és most a színész röviden szót ejtett MCU-ba való visszatéréséről.

A Captain Marvel forgatásának kezdetét hivatalosan bejelentő sajtóközlemény tartogatott néhány meglepetést, többek között azt is hogy a Galaxis Őrzői színésze Lee Pace újra eljátssza Ronan a Pusztítót a közelgő filmben (nem ő lesz az egyetlen rosszfiú Brie Larson ellen). Mielőtt még bárki összeesküvés elméleteket kezdene gyártani a gonosz feltámadásának körülményeiről, ne felejtsük el, hogy a Captian Marvel a múltban fog játszódni a Kree/Skrull háború csúcsán.

Egy friss interjúban mellyel az új Broadway darabját az Angels in America-t promótálta, Pace-t megkérdezték a Marvel Filmes Univerzumba való visszatéréséről. Nem árult el semmit, csak az izgatottságát a szerep újra eljátszásáról és azt, hogy nem sokat tud a filmről.

Nem tudok semmit. Semmit se. Bárcsak tudnék titkokat elárulni, de nem tudok semmi titkot! De izgatott vagyok, hogy visszatérhetek.

Bár biztos tud valamit, de a Captain Marvelt rendkívüli titoktartás övezi, így esélyes hogy a színészt addig rejtegetik amíg nem kell megjelennie a forgatáson. Izgatottan várjátok Ronan visszatértét? Írjátok meg kommentben.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Kevin Feige megerősítette [SPOILER] a Thor: Ragnarökben

Kévés Bence Mihály

2017-ben érkezhet a Punisher első évada

Plesovszki Nándor

Chris Evans továbbra is nyitott, hogy ő legyen Amerika kapitány

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább