Főoldal Sorozatok Lee Child egyik legnépszerűbb könyvét dolgozza fel a Reacher 3. évada
Sorozatok

Lee Child egyik legnépszerűbb könyvét dolgozza fel a Reacher 3. évada

A Reacher visszatér a 3. évaddal, amely az egyik legjobb könyv alapján készül.

476
Reacher
Forrás: Prime Video

A Reacher-rajongók végre választ kaptak a hónapok óta feltett kérdésre: Melyik Lee Child könyv alapján készül a 3. évad? Az Elvarázsolt dollárok, Child első Reacher-regénye és A baj nem jár egyedül, a sorozat 11. könyve alkotta a Prime Video saját gyártású Reacher-tévésorozatának első két évadát. Már forog a harmadik évad, amely Child sorozatának egyik legnépszerűbb könyvét, a Kétélű fegyver eseményeit követi majd.

Tom Cruise főszereplésével már láttunk két mozifilmet a regényből. A filmeket váltotta az Amazon sorozata. A Reacher első évadát 2022-ben mutatták be, 2023 decemberében mutatták be a második évad első részét, a fináléra pedig január 19-én került sor. Az Amazon még nem jelentette be, hogy mikor érkezik a következő, harmadik évad, de várhatóan valamikor 2024 év végén láthatjuk viszont az izomkolosszust a Prime Video műsorán. A Variety megerősítette azt is, hogy a folytatásban visszatér Frances Neagley Maria Sten alakításában.

A főszereplő Alan Ritchson már korábban elárulta, hogy a Reacher 3. évada az egyik legkedveltebb Jack Reacher-történet alapján készül. A hét elején odáig ment, hogy egy homárt ábrázoló fotóval borzolta a rajongókat (utalva a könyv maine-i helyszínére). Szerdán Ritchson megerősítette, és hivatalosan is bejelentette, hogy a Kétélű fegyver lesz a következő élőszereplős Reacher-történet.

A 2003-ban megjelent hetedik Jack Reacher-regényben a címszereplő hős a Maine állambeli Portlandbe téved, és nem hivatalos ügyben jár el, de titokban a DEA-nél dolgozik. Feladata, hogy segítsen megállítani a feltételezett drogcsempészt, Zachary Becket.

A könyv hivatalos rövid leírása: “Emberrablás egy amerikai kisváros egyetemén, testőrök, rendőrök és egy gyanús figura tűzpárbaja pereg már az első oldalakon, akár egy filmjelenet. A feszültség a továbbiakban sem hagy alább: adott egy szabadúszó keményfiú, aki korábban katonai rendész volt, meg egy titokban dolgozó fiatal ügynöknő, sorsuk a véletlen jóvoltából, de közös érdekeik mentén összefonódik egy rövid időre. Az ügynöknő az állását kockáztatja, hogy megmentsen egy másik fiatal nőt; a kiválóan képzett és vakmerő egykori katona a Child-regények állandó hőse, Jack Reacher pedig évtizedes adósságát szeretné törleszteni egy katonai hírszerzőből lett, nagy hatalmú alvilági figurával szemben. Fegyver- és drogkereskedők, kishalak és nagykutyák, valamint az ellenük küzdő ügynökök kemény világába lépünk a jó nevű szerző révén, aki nemcsak a könyörtelen maffiavilágot ismeri kimerítően, a gyorsan pergő, realisztikus, sokszor kegyetlenül véres akciók valósághű, részletgazdag ábrázolása közben a jó oldalon állók lelki motivációit, karakterét, dilemmáit is érzékletesen tárja elénk. A nagy népszerűségnek örvendő Lee Child (Ne add fel könnyen, Lángoló sivatag, Hiba nélkül, Eltűnt ellenség) kiadónknál megjelenő következő regénye: Csak egy lövés.”

Reacher
Forrás: Prime Video
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...