Kylo Ren miért jobb gonosztevő, mint Darth Vader?

Donal Glover kifejtette véleményét arról, hogy Kylo Ren miért jobb gonosz, mint Darth Vader a Star Wars univerzumban.

Donal Glover kifejtette véleményét arról, hogy Kylo Ren miért jobb gonosz, mint Darth Vader a Star Wars univerzumban.

Az évek során számos gonosztevővel találták szembe magukat a Star Wars jófiúi, de a legmeghatározóbb mai napig Darth Vader, akire nem csak a Star Wars szerelmesei, hanem az egész filmtörténelem felnéz. Viszont ezzel nem teljesen ért egyet Donald Glover, aki a fiatal Lando Calrissian szerencsejátékost és nőcsábászt keltette életre a Solo: Egy Star Wars-történetben.

A színésznek más meglátása van a gonoszról, ő úgy véli, hogy Kylo Ren sokkal tisztább harcos, és könnyedén kiütné Darth Vadert, Darth Mault, de még Palpatine császárral is elbánna. A Noisy-nak adott interjúban ki is fejtette véleményét, s mindezt úgy, hogy Glover kiskora óta hatalmas rajongója a franchisenak:

Kylo Ren nagyon vicces. Úgy gondolom, hogy érdekes humorérzékkel rendelkezik. Nagyon heves, megértem a történetét. Tehát azt hiszem, muszáj Kylo Rent választanom.

A színésszel sokan nem fognak egyetérteni, de ez még változhat J.J. Abrams befejező rész végéig. Ha nem Abrams rendezné a Star Wars: Episode IX-et, nem bíznánk annyira abban, hogy Adam Driver karaktere tényleg képes lesz felnőni Darth Vaderhez.

Total
0
Shares
Previous Article

Colin Trevorrow most először beszélt Star Wars: Episode IX távozásáról

Next Article

A The Walking Dead egyik főszereplője kiszáll a 9. évad végén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!