x
Close


Közelgő események

Filmek

Kurt Russel lett Űr-Lord apja A galaxis őrzői 2-ben

James Gunn rendező végre elárulta, hogy ki fogja Űr-Lord apját játszani a folytatásban.

Kurt Russel lett Űr-Lord apja A galaxis őrzői 2-ben
  • Publishedjúlius 24, 2016

James Gunn rendező végre elárulta, hogy ki fogja Űr-Lord apját játszani a folytatásban.

Múlt hónapban Chris Pratt (Űr-Lord) erősítette meg, hogy A galaxis őrzői 2. forgatása befejeződött. Erről egy videó is készült, amin ő, valamint James Gunn jelentkezik be, és a Comic-Con-ra invitálja a rajongókat. Tegnap este a Marvel megnyitója után James Gunn következett, aki egyből bejelentette Kurt Russelt, aki Ego-t fogja alakítani a filmben.

A rendező egymás után szólította fel a színpadra a sztárokat, ahol a stáb legutolsó embere is jelen volt. Chris Pratt (Peter Quill), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Michael Rooker (Yondu), az újdonsült szereplő Kurt Russell (Ego), Pom Klementieff (Mantis) és Elizabeth Debicki (Ayesha), aki bemutatta az első felvételeket a folytatásból is. Igen, sajnos a csak helyszínen lévők láthatták a videót a Vol 2.-ről, és az elmondások alapján rendkívül szórakoztató volt.

Ego vagyok!
Ego vagyok!

Voltak korábban is spekulációk arról, hogy Ego feltűnik majd a filmben, de erre senki sem gondolt komolyan, sőt azon is meglepődtek, hogy Kurt Russel fogja eljátszani a szerepet, és ő lesz Űr-Lord apja. Ego-t a képregényekben egy nagy bolygóként ábrázolták mindig, de kiderül, hogy az idők alatt emberi alakot öltött magára. Drax még arra is rákérdez, hogy péniszt is csinált magának, mire Ego a következőt válaszolja:

Igen csináltam, ez sem rossz.

Megerősítették, hogy Elizabeth Debicki Ayeshát fogja alakítani a filmben. Sylvester Stallone is feltűnik majd a filmben. Egyelőre ismeretlen szereplőként olvashatjuk a nevét a listán, de a levetített előzetesben szerepelt Yondu oldalán. Nebula fontos szerepet fog kapni a filmben. Arra is fény derült, hogy Ravangers csapat visszatért, de Taserface (Chris Sullivan) új vezetővel. A rendező elmondta, hogy az első részben még gúnyolták és nevettek rajta, de mára nem vicc, kemény falat lesz az Őrzőknek. A jelenlévők azt is elárulták, hogy Mantist is látták a helyszínen.

A filmet 2017. május 5-én fognak bemutatni a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.