Főoldal Filmek Kristen Stewart elárulta, hogy eljátszaná-e Jokert Robert Pattinson Batmanje ellen
Filmek

Kristen Stewart elárulta, hogy eljátszaná-e Jokert Robert Pattinson Batmanje ellen

Sokan szeretnék újra együtt látni a két sztárt egy filmben.

548
ws image 2 211020 082146

Valószínűleg sokan eljátszadoztak a gondolattal, hogy mi lenne, ha az Alkonyat két sztárja a jövőben újra közös filmben szerepelne. Robert Pattinson az elmúlt években több nagyobb filmben is szerepet kapott, legutóbb Christopher Nolantől a Tenetben, de Matt Reeves is őt választotta ki a The Batman főszerepére. De mi lenne akkor, Batman ellenfelét nem más játszaná az egyik új Batman részben majd, mint Kristen Stewart? A gondolattal sokan eljátszottak, de van egy rossz hírünk.

Az ötlet egy közösségi médiakampánnyal kezdődött, amiben a rajongók azzal álltak elő, hogy Stewart csatlakozzon a régi kollégájához, vagyis újra összejöjjön a Pattinson és Stewart páros a jövőben egy film erejéig. A Variety riportere a lapnak adott interjú során megkérdezte erről a színésznőt is. Stewart eljátszott az ötlettel, azonban gyorsan eloszlatott minden reményt. Stewart elmondása szerint nem valószínű, hogy valaha is belebújna a DC Comics egyik ikonikus karakterének bőrébe.

Stewartot lenyűgözte, egyszerűen imádta a kampány mögött álló energia, hogy mi mindenre nem képesek a rajongók. Véleménye szerint tényleg nagyon jól csinálták ezt, ugyanakkor bármennyire is szeretnék Joker szerepében, nem vevő egy ilyen ötletre. Valami mást kell kitalálni, viszont benne lenne egy olyan szerepben, ami ijesztő és félelmetes. Ezután rákérdeztek, hogy akkor ez egy erős nemet jelent, amire Stewart csak annyit felelt, hogy nem, de nem különösebben hatja meg a szerep, valami újat kell kitalálni.

17b65933c3a48b242d4f92adff989ea9

A 31 éves színésznőnek bőven akad elfoglaltsága. A Spencer című filmje a rangos Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon debütált, és a kritikákban áradoztak Stewart alakításáért. A filmben a néhai Diana hercegnőt kelti életre – a képeket és előzetest elnézve nem is akárhogy, mintha csak magát a hercegnőt látnánk -, mikor házasságuk a Károly herceggel zátonyra futott. A filmben nyújtott alakításáért már sokan előre kiosztották neki az Oscar-jelölést is. De már megvan a következő projektje is, David Cronenberg rendezővel és íróval a Crimes of the Future c. dráma-horror, amiben Stewart mellett Léa Seydoux és Scott Speedman is feltűnik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...