Borat

Közvetlen az amerikai elnökválasztás előtt debütál a Borat 2. rész az Amazon Prime szolgáltatón

Felkészültetek? Jön a Borat 2.!

Egy ideje már beszéltek a Borat második részéről, de csak néhány napja lett hivatalos, hogy milyen nyakatekert címet kapott a folytatás, ami alaposan feladja majd a leckét a fordítóknak: Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan. Most pedig az derült ki, hogy a második részt az Amazon Prime szolgáltatón teszik közzé digitális formában még az amerikai elnökválasztás előtt.

A Deadline értesülései szerint az Amazon Studios lecsapott a film terjesztési jogáért. Szinte a semmiből jött a bejelentés, hogy elkészült a Borat 2. A filmet még év elején kezdték forgatni, a koronavírus-járvány előtt, majd a szigorítások után Sacha Baron Cohen és csapata visszatért, hogy befejezzék a munkálatokat.

Néhány rajongó kiszúrta a címszereplőt alakító Cohen-t Los Angeles több helyszínén is, azonban nem csak az Államokban, hanem a világ több táján is megfordultak a forgatás miatt. Az első rész után biztosak lehetünk abban is, hogy bizonyos helyszínek sokkal veszélyesebbek lesznek a többinél. Cohen többször is kockára tette életét a forgatás kedvéért, és egészen addig jutott, hogy még golyóálló mellénybe is bújt az egyes helyszínek miatt.

Mivel a november 3-ai elnökválasztás idején a világ több pontján még mindig zárva, vagy erősen korlátozott létszámmal várják a nézőket a mozitermek, Cohen a lehető legjobb megoldást választotta. Online, azaz VOD-formában mutatják be a folytatást, és ebben az Amazon Studios volt a partnere. A film az Amazon Prime streamingszolgáltatón lesz elérhető.

Hivatalos dátumot még nem kapott a film, de bő egy hónappal a választás előtt bármelyik percben befuthat az előzetes a dátummal.

Borat
Total
18
Shares
Previous Article

Előzetes mutatja be az Assassin's Creed Valhalla történetét

Next Article

A Games With Gold októberben Halloween kompatibilis kínálattal érkezik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!