x
Filmek

Közös képen mutatták meg az Űrdongó-film két főszereplőjét

Bemutattak egy képet a jövő decemberben érkező első Transformers spin-offból, ami a Bumblebee címet viseli.

Közös képen mutatták meg az Űrdongó-film két főszereplőjét
  • Publisheddecember 26, 2017

Bemutattak egy képet a jövő decemberben érkező első Transformers spin-offból, ami a Bumblebee címet viseli.

A Paramount Pictures bemutatta az első képet az Űrdongó-filmből, mellyel a csalódást keltő Transformers: Az utolsó lovag okozta sebeket készül gyógyítani. Több okunk is van bízni a filmben, hiszen ez lesz az első olyan film, amit nem Michael Bay rendez, hanem az Oscar-díjat is bezsebelő a Kubo és a varázshúrok rendezője, Travis Knight készít. A hírek szerint a stúdió is tanult az elmúlt évek hibáiból, és teljesen más irányból közelítik meg az Űrdongó-filmet.

Az Empire Magazine készített interjút a film rendezőjével, aki a következőket mondta a lapnak:

Meg akartam közelíteni ezt a masszív és kiterjesztett franchiset, melyben a fókuszt a vászon apró sarkára összpontosítottam. Minden, amit kipróbáltam a Laika stúdióban, keresve a sötétség és a fény keverékét, az intenzitást és a melegséget, a humort és a szívet, azt akartam, hogy ezeket elhozzam a Transformers franchiseba. Lényegében ez egy gyönyörű szerelmi szál két megtört lélek között, akik egymásra találnak, és akik egymást gyógyítják. Azokon a szeretett Spielbergian Ambin klasszikus filmeken nőttem fel, és megpróbáljuk felidézni ezt a fajta érzést ebben a filmben. Egy filmben, melyben a gazdag felnőtté válást keverjük egy kis sci-fi őrülettel.

Egészen újnak és érdekesnek ígérkezik a film, végre talán Knight jó mederbe terelte a franchiset, ami az első rész óta csak vergődött, nem találta helyét a vásznon. Az Űrdongó-film bemutatója 2018. december 21-én lesz az Egyesült Államokban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.