Wide Screen
Image default
Filmek

Közel sem biztos, hogy Johnny Depp visszatér a Legendás állatok 3. részében

A forgatást csak jövőre kezdik, de Johnny Depp nem lehet biztos benne, hogy visszatér a Legendás állatok 3. részében, mert magánéleti problémái nem tesznek jót a színész renoméjának.

A forgatást csak jövőre kezdik, de Johnny Depp nem lehet biztos benne, hogy visszatér a Legendás állatok 3. részében, mert magánéleti problémái nem tesznek jót a színész renoméjának.

Meglehetősen keveset tudunk a Legendás állatok franchise harmadik részéről, amit eredetileg idén kezdtek volna filmezni, azonban múlt héten a Warner Bros. egy hivatalos közleményben eltolta a munkálatokat jövő év tavaszára, hogy J.K. Rowling írónőnek és a filmen dolgozóknak több idejük maradjon az előkészületre. Arra most szükség is lesz, ugyanis a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei leszerepelt a kritikusok előtt, sőt, még a rajongók sem lelkesedtek a Harry Potter spin-off második részéért.

A The Blast értesülései szerint még mindig nem tudni, hogy Johnny Depp visszatér-e a folytatásban, habár öt részre szóló szerződést írt alá a stúdióval, ám a Warner Bros. még nem döntötte el, hogy Grindelwald antagonistát vissza kívánja-e hozni – legalábbis Johnny Depp játékában. Azt sem zárhatjuk ki, hogy Johnny Depp karakterét újracastingolják, miután az elmúlt hónapokban másról sem lehet olvasni a médiában, mint a botrányos magánéleti válságával küszködő Johnny Deppről, aki így nem tehetsége okán, hanem problémái miatt került a figyelem középpontjába.

Afelől nem lehetnek kétségeink, hogy Johnny Depp hangos magánéleti problémái is szerepet játszottak a forgatás elnapolásában, hiszen, ha Grindelwaldot kihúzzák a listáról, akkor át kell dolgozni a forgatókönyvet is, ami eltart egy ideig. Másfelől pedig arról is lehet hallani, hogy a stáb kiáll Depp mellett, ők a visszatérés mellett voksoltak.

A Legendás állatok 3. premiert pedig 2021. november 12-ére datálták.

Legendás állatok

Még több a témában...

A Hogwarts Legacy visszarepít minket a Harry Potter világába

Szarka Roland

Bejelentette Suicide Squad játékát a Rocksteady

Szarka Roland

Streamingszolgáltatót vált a Harry Potter-széria az Egyesült Államokban

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat