Főoldal Filmek Közel sem biztos, hogy Johnny Depp visszatér a Legendás állatok 3. részében
Filmek

Közel sem biztos, hogy Johnny Depp visszatér a Legendás állatok 3. részében

A forgatást csak jövőre kezdik, de Johnny Depp nem lehet biztos benne, hogy visszatér a Legendás állatok 3. részében, mert magánéleti problémái nem tesznek jót a színész renoméjának.

743
Legendás állatok

A forgatást csak jövőre kezdik, de Johnny Depp nem lehet biztos benne, hogy visszatér a Legendás állatok 3. részében, mert magánéleti problémái nem tesznek jót a színész renoméjának.

Meglehetősen keveset tudunk a Legendás állatok franchise harmadik részéről, amit eredetileg idén kezdtek volna filmezni, azonban múlt héten a Warner Bros. egy hivatalos közleményben eltolta a munkálatokat jövő év tavaszára, hogy J.K. Rowling írónőnek és a filmen dolgozóknak több idejük maradjon az előkészületre. Arra most szükség is lesz, ugyanis a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei leszerepelt a kritikusok előtt, sőt, még a rajongók sem lelkesedtek a Harry Potter spin-off második részéért.

A The Blast értesülései szerint még mindig nem tudni, hogy Johnny Depp visszatér-e a folytatásban, habár öt részre szóló szerződést írt alá a stúdióval, ám a Warner Bros. még nem döntötte el, hogy Grindelwald antagonistát vissza kívánja-e hozni – legalábbis Johnny Depp játékában. Azt sem zárhatjuk ki, hogy Johnny Depp karakterét újracastingolják, miután az elmúlt hónapokban másról sem lehet olvasni a médiában, mint a botrányos magánéleti válságával küszködő Johnny Deppről, aki így nem tehetsége okán, hanem problémái miatt került a figyelem középpontjába.

Afelől nem lehetnek kétségeink, hogy Johnny Depp hangos magánéleti problémái is szerepet játszottak a forgatás elnapolásában, hiszen, ha Grindelwaldot kihúzzák a listáról, akkor át kell dolgozni a forgatókönyvet is, ami eltart egy ideig. Másfelől pedig arról is lehet hallani, hogy a stáb kiáll Depp mellett, ők a visszatérés mellett voksoltak.

A Legendás állatok 3. premiert pedig 2021. november 12-ére datálták.

Legendás állatok

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Démonok között
Filmek

A Warner Bros. kitűzte az utolsó Démonok között premierjét

Kiderült, mikor láthatjuk a Démonok között utolsó filmjét.

Harry Potter
Sorozatok

Rendezőt és showrunnert kapott az HBO Harry Potter sorozata

A Harry Potter-könyveket ezúttal sorozat formájában dolgozzák fel.