Wide Screen
Filmek

A Warner Bros. bejelentette, hogy mikor mutatják be a Legendás állatok 3. részét

A Warner Bros. stúdiótól a nap folyamán megtudtuk, hogy mikortól lesz látható a Harry Potter franchise spin-offjának, a Legendás állatok 3. része.

Miután a világsikerű Harry Potter könyveket már megfilmesítették, J.K. Rowling írónő belevágott egy előzménysorozat elkészítésébe, ami eredetileg a fő szériát hivatott felvezetni, azonban ahogy láttuk a Legendás állatok – Grindelwald bűntetteiben, ez nem teljesen sikerült. Nem tudni, hogy miért tértek el az eredeti koncepciótól, de a spin-off pont azokra a kérdésekre nem szolgál válaszokkal, amiért megalkották a Legendás állatok franchiset.

A stúdió a második rész megosztó kritikái után úgy döntött, hogy több időt szentel az előkészületekre és a forgatókönyv kidolgozására, így az év végére betervezett forgatást valamikor csak 2020. tavaszán kezdik el. A premiert pedig 2021. november 12-ére datálták.

Ron Sanders, a Warner Bros. elnöke a The Wrap interjúja során a következőt mondta el a folytatásról:

J.K. Rowling megteremtett egy nagyszerű univerzumot, amely minden korosztályt lebilincselt, s egy varázslatos utazásra invitált bennünket. A Warner Bros. rendkívül büszke, hogy a Varázslóvilág otthonra talált a mozikban, és nagyon izgatott a Legendás állatok franchise jövője végett. Bízunk benne, hogy 2021. novemberében a közönség előtt is bemutathatjuk az ötrészes filmsorozat harmadik fejezetét.

Ron Sanders

A Warner Bros. Pictures Group elnöke, Toby Emmerich a következőt tette hozzá Sanders nyilatkozatához:

Rendkívül izgatottak vagyunk, és bízunk a Legendás Állatok sorozatban. Mindannyian hisszük, hogy ez a premierdátum időt és teret ad a filmkészítőknek ahhoz, hogy munkásságuk igazán gyümölcsöző legyen, s a lehet legjobb filmet készítsék el a rajongóknak.

Toby Emmerich

A rendezői székben harmadszor is David Yates direktort ültetik, a forgatókönyvért pedig maga J.K. Rowling felel; főszerepben Eddie Rredmayne, mások mellett pedig Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Jude Law és Johnny Depp is visszatér.

Még több a témában...

Mutatjuk a képet, amikor Barry Allen találkozik Barry Allen karakterrel a Crisis on Infinite Earths forgatásán

Kévés Bence Mihály

Elárasztották a világhálót a The Batman forgatási képeivel, Pingvin és Gotham City járművei is megjelentek

Kévés Bence Mihály

Végre bemutatót kapott a The Flash-mozi!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon