Főoldal Játékok Konzolokra is érkezik a Sid Meier’s Civilization VI
Játékok

Konzolokra is érkezik a Sid Meier’s Civilization VI

Végre bejelentésre került az ikonikus stratégiai játék konzolos változata is, amely könnyen felpörgetheti ezt a szegmenst.

513

Végre bejelentésre került az ikonikus stratégiai játék konzolos változata is, amely könnyen felpörgetheti ezt a szegmenst.

A konzolos kiadás az alapjátékot fogja tartalmazni, a kiegészítő tartalmak pedig a Civilization VI Expansion Bundle részeként lesznek kaphatók, melynek tartalma:

  • Civilization VI: Rise and Fall – Olyan újdonságokkal bővíti a játékot, mint az aranykor és sötét kor, a városok Hűség rendszere, valamint a városok élére ültethető kormányzók, ezzel még több lehetőséget, stratégiát és kihívást biztosítva a játékosoknak.
  • Civilization VI: Gathering Storm – A sorozat történetének legsikeresebb kiegészítője egy aktív bolygóra helyezi a játékosokat, ahol a földtan és az éghajlattan új, egyedi kihívások elé állítja őket.
  • További 18 civilizáció vezető – A kiegészítők részeként válogass a történelem legismertebb vezetői közül, hogy átsegítsék civilizációdat a korszakokon egyedi bónuszokat, épületeket, egységeket és sok mást biztosítva.

Emellett 2019. november 22-én a Sid Meier’s Civilization VI Nintendo Switch változatához is elérhetővé válik a Civilization VI Expansion Bundle. A konzolos játékosok a Sid Meier’s Civilization VI legaktuálisabb változatát élvezhetik majd, a legújabb frissítésekkel és játékmenetbeli változtatásokkal.

 

„Több, mint egy évtizede hozta el a 4X stratégiát a nappaliba a Sid Meier’s Civilization Revolution” mondta Melissa Bell „Alig várjuk, hogy új játékosokat üdvözöljünk a több, mint 5.5 millió Sid Meier’s Civilization VI rajongó között világszerte, és ezúttal PlayStation 4-en vagy Xbox One-on játsszunk csak még egy kört. „A Firaxis számára a Sid Meier’s Civilization VI PlayStation 4-es és Xbox One-os megjelenése lehetőséget ad arra, hogy új közönségnek hozza el a stratégiai játékok izgalmát, melynek egy része még sosem játszott ezelőtt stratégiai játékkal” tette hozzá Ed Beach, Lead Designer, Sid Meier’s Civilization VI. „A Firaxis csapata keményen dolgozott azon, hogy a lehető legjobb játékká tegye a Sid Meier’s Civilization VI-ot, és alig várjuk, hogy újabb játékosokat köszöntsünk közösségünkben.”

 A Sid Meier’s Civilization VI PlayStation 4 és Xbox One változata 4 kiegészítőcsomagot is tartalmazni fog (Poland Civilization and Scenario Pack, Vikings Scenario Pack, Australia Civilization & Scenario Pack, Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack). Az eredetileg a Firaxis Games gondozásában PC-re megjelent Sid Meier’s Civilization VI az Aspyr Media közreműködésével érkezik meg 2019. november 22-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Sid Meier’s Civilization VI besorolása PEGI 12 és már elérhető PC, Nintendo Switch, iPhone, iPad, Mac és Linux platformokra.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.