Wide Screen
Image default
Filmek

Koncepciós rajzokat kaptunk a wakandai királyról, Fekete Párducról

Terveket kaptunk, hogy jobban el tudjuk képzelni a wakandai király, Fekete Párduc kalandját a Marvel Univerzumban.

Végre megjelent a világ minden pontján a Doctor Strange Digital HD kiadása, melyben olyan extra tartalmat találunk, mint a Marvel harmadik fázisának bemutatása. A bónusz tracket lapozva közelebb kerülhetünk az idei képregényfilmekhez, vagy akár ahhoz, hogy mi vár ránk a következő években a Marvel Filmes Univerzumában. A videó tartalmazott néhány koncepciós rajzot Thor: Ragnarökről, A galaxis őrzői vol. 2.-ről és Fekete Párduc önálló filmjéről is, melyet Ryan Coogler nagy erőkkel készít jelenleg is. A képek megtekintéséhez görgessetek a lap aljára.

Nagyon keveset tudunk a Fekete Párduc filmről, mindössze annyit, hogy a Creed: Apollo fia rendezője, Ryan Coogler forgatja, főszerepben Chadwick Boseman-t láthatjuk, akivel tavaly az Amerika kapitány: Polgárháborúban már találkoztunk. De mellékszerepben feltűnik még Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Forest Whitaker és Andy Serkis is.

A hivatalos szinopszis:

A történet szerint T’Challa (Fekete Párduc) hazatér majd az Amerikai kapitány: Polgárháború eseményei után az elszigetelt, technológiailag fejlett afrikai országba, Wakandába, hogy átvegye az őt megillető trónt, és ő legyen az új király. Azonban feltűnik a radaron egy régi ellensége, aki próbára teszi T’Challa-t királyként és Fekete Párducként is, miután egy olyan konfliktusba keveredik bele, ami veszélybe sodorhatja Wakandát és az egész világot.

A Fekete Párduc amerikai bemutatója 2018. február 16-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Honnan is ered Fekete Párduc ereje?

Kévés Bence Mihály

Ekkor érkezhet az első előzetes a Pókember: Hazatéréshez

Czanik Gergely

Egészen szomorú véget érhet a Bosszúállók 4.

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább