Főoldal Filmek Koncepciós rajzokon pillanthatjuk meg elsőként Helát és a Hulkot a Thor: Ragnarökből
Filmek

Koncepciós rajzokon pillanthatjuk meg elsőként Helát és a Hulkot a Thor: Ragnarökből

Messiásként várta mindenki a Doctor Strange Digital HD kiadását, nem hiába. Hozott Fekete Párduc, Thor és Őrzők extrát is.

898

Messiásként várta mindenki a Doctor Strange Digital HD kiadását, nem hiába. Hozott Fekete Párduc, Thor és Őrzők extrát is.

Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk nektek, hogy milyen rajzokat találunk a bónusz tracken Fekete Párducról, így most Thor-on a sor. A Marvel Studios harmadik fázisának kellős közepén járunk, amikor is nemcsak elhagyjuk a szeretett bolygónkat, de felkészülünk a végső nagy ütközetre, a Végtelen háborúra. A Thor: Ragnarök egyben a Bosszúállók 3. felvezetője is, és amiről megannyit hallottunk már, de látni még semmit sem. Éppen ezért itt volt az ideje, hogy valamit mutasson a stúdió. Nagy titokban tartották eddig Cate Blanchett által játszott Helát, akit most először rajzokon pillanthatjuk meg.

Csodára lenne szükség, hogy előzetest kapjunk a következő hetekben, hiszen egyelőre semmi sem utal arra, hogy a Marvel teaserrel készülne a Thor 3-ból. Legnagyobb valószínűséggel csak április közepén, James Gunn filmje, A galaxis őrzői vol. 2. bemutatója előtt láthatunk valamit Taika Waititi rendező alkotásából. Nincs mese, most be kell érnünk a következő rajzokkal:

A film hivatalos szinopszisa:

A Thor: Ragnarök-ban a főhős, Thor az univerzum egy másik szegmensében börtönbe kerül, és sajnos kalapácsát is elvesztette, de ami még ennél is rosszabb, versenyt kell futnia az idővel, s mielőbb vissza kell jutnia Asgard-ba, hogy megállítsa a Ragnarök-kat, mert különben a biztos pusztulás vár hazájára, és az aszgardi civilizációra. Egy új veszedelem, a mindenható Hela is megjelenik, de még mielőtt szembetalálná magát Hela-val, túl kell élnie a halálos gladiátor versenyt a hajdani szövetségese, és Bosszúálló társa, Hihetetlen Hulk-kal szemben.

Taika Waititi által rendezett Thor: Ragnarök bemutatása november 3-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.